Fierbinte
(0 Recenzii)

Desene Animate De Pluș Perna Moale Moale Umplut Complet Umplute De Animale Desene Animate Papusa De Fata Arunca Perna Decor Acasă

54.78lei 79.39lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Desene Animate De Pluș Perna Moale Moale Umplut Complet Umplute De Animale Desene Animate Papusa De Fata Arunca Perna Decor Acasă

Caietul de sarcini:

Va veti simti confortabil si elastic, si cu un simt netedă și textura delicata atunci când vă țineți-l în mâna ta.Drăguț de pluș perna jucărie este făcut elaborat de super-tesatura moale și umplut cu bumbac.

Pentru a adăuga ceva special eye-catching și liniștitor pentru camera lor, atât de drăguț desene animate lenea jucărie de pluș este un excelent plus la o mica ta de dormitor sau pepinieră decor.Lasa copilul dumneavoastră să aibă un delicat și drăguț lenea papusa.

Este construit din material de pluș.

Există 2 dimensiuni diferite pentru tine de a alege: S, L.

Desene animate drăguț lenea papusa de plus poate fi folosit ca decor canapea, mașină de decor, decor nunta, perna de dormit, îmbrățișând perna, fotografie elemente de recuzită, jucării pentru copii.

Nume Produs: Lenea Jucărie De Pluș

Utilizare: Decoratiuni

Caracteristici: Confortabil Touch, Drăguț, Plin De

Detalii Dimensiuni:

S, Lungime: 42cm-48cm/16.54"-18.9" (Aprox.)

L, Lungime: 65cm-70cm/25.59"-27.56" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Lenea Jucărie de Pluș

  • Tema: Animale & Natura
  • Origine: China Continentală
  • Umplere: PP Bumbac
  • înălțime: 31cm-50cm, 51cm-99cm
  • Varsta Recomanda: 12+y, 18+

Recenzii