Fierbinte
(0 Recenzii)

1 Rola De Aluminiu Sârmă Ambarcațiuni de Argint Pentru Bijuterii de Artizanat, de Modelare a Face Armături Și Sculptură 2Mm X 55M

91.52lei 136.60lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

1.Din sârmă de aluminiu este de 2 mm în diametru și 55M în lungime, care este destul de suficient pentru o varietate de proiecte de artizanat.

2.poate satisface nevoile dumneavoastra diferite, foarte util în viața de zi cu zi, bune pentru diy meserii diverse proiecte.

3.Argint crafting fire sunt realizate din flexibile din aluminiu, flexibil, durabil, flexibil, greutate de lumină și culoare.

4.Acest set de fire de aluminiu sunt ușor de a forma, puteți schimba forma de mână, fără ajutorul vreunui instrument, convenabil de a folosi.

5.O gamă LARGĂ de APLICAȚII: Aceste maleabil firele sunt aplicabile în multe situații, le puteți folosi pentru DIY, arta de a face meserii, bijuterii și ornamente decizional, activitatea de animație, sculptură, florar organizarea, grădinărit, sau de ambalaj etc.

Ușor de forma:

Aceste fire sunt realizate din flexibile de aluminiu în loc de aliaj de aluminiu, astfel încât este ușor să se aplece cu mâinile; Deși aceste aluminiu sunt ușor să se aplece, ele nu sunt ușor de a sparge, astfel încât au nevoie de instrumente, cum ar fi foarfece si clesti pentru taiat.

Pentru creația artistică:

Din sârmă de aluminiu au culori luminoase și ochi-prinderea, pot fi aplicate în multe creație artistică proiecte, cum ar fi bijuterii, coliere delicate, cercei, bratari, personaj de desene animate, meșteșuguri sârmă biciclete, cheile pandantiv, cameră de decorare pandantiv, etc.

Notă:

Fiți atenți atunci când se face aluminiu sârmă ambarcațiuni, vă sugerăm să poarte deget și de a folosi instrumente.

Culoare: Argintiu

Material: Aluminiu

Fiecare lungime rola: 50 M

Grosime: 2 mm

Conținutul Pachetului:

1 Rolă * sârmă de aluminiu pentru crafting

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 12+y, 3-6y, 6-12y, 14+y

Recenzii