Fierbinte
(0 Recenzii)

Siret Cărți Pentru Copii Vârstele de 3-5 Gradina din Lemn Filetare Carduri de Învățământ STEM Jucărie Dezvoltarea Imaginației Montessori Motorii Fine

419.44lei 838.93lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Siret Cărțile sunt un mod distractiv și educativ pentru copii de toate vârstele.Ele pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii fine, coordonarea mana-ochi, creativitatea, și de concentrare.Cărțile vin în mai multe culori și forme, și copiii se pot juca împreună sau singur.Ele sunt durabile și netedă, astfel încât acestea nu vor durea mâinile sau degetele.Siret sunt un cadou minunat pentru orice ocazie, mai ales pentru petreceri aniversare sau de sărbători.

Caietul de sarcini:

Material: lemn

Varsta potrivita: peste 3 ani

Dimensiune pachet: 27.5*25*5.5 cm

Lista De Produse:

1 Set* Siret Carduri

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Promova Coordonarea Mana-ochi: Siret Carduri pot ajuta cultiva și de a dezvolta copiilor formă de recunoaștere, imaginația, creativitatea, abilitatile motorii fine, coordonarea mana-ochi si capacitatea de rezolvare a problemelor.

2.Promovarea Vizuale Senzoriale: Cusut Cărți pentru Copii Vârstele de 3-5 cu mai multe culori pot fi folosite nu numai pentru a promova copilul tau cogniției de culori, dar promovează, de asemenea, copilul tau vizual dezvoltarea senzorială.

3.Interacțiunea părinte-copil Booster: Siret Jucărie vă permite să vă și copilul dumneavoastră să se joace împreună și să se distreze.Este un mod creativ și plăcut mod de a îmbunătăți comunicarea și de obligațiuni.Este o activitate de mare pentru timp de calitate cu copilul tău.

4.Nu este Ușor pentru a Rupe: Aceste Cusut Cărți nu sunt ușor de a sparge și pot fi folosite în mod repetat, datorită lemn materialul din care sunt realizate.Ele sunt, de asemenea, lustruite cu atenție pentru a evita orice bavuri care ar putea răni mâinile tale.

5.Cadoul Perfect: Fie că este vorba de o zi de naștere, Anul Nou, de Crăciun sau de Ziua copilului, aceste Siret Cărți pentru Copii Vârstele de 3-5 sunt o alegere excelentă pentru băieți și fete care iubesc pentru a crea și de a învăța.

  • Gen: Unisex
  • Material: Lemn
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Numărul De Model: Siret Cărți pentru Copii

Recenzii