Fierbinte
(0 Recenzii)

Copii Camera De 2.4 Inch Ecran HD IPS 1080P Copii Mini aparat de Fotografiat Digital Video Recorder Video Jucarii pentru Copii Cadouri Partid Jucărie

819.40lei 1 638.85lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Mini camera Video Jucărie Anteroposterior Fotografie 2.4 inch Ecran Digital, Cameră Video, Aparat Foto Digital pentru Copii Cadouri de Partid

Caracteristică:

1. Cu șnur: practic si amuzant pentru copii de fotografiat.Dimensiunea ecranului și butoane sunt frumoase, ceea ce face pentru copii mici degetele ușor de operat.O curea este atârnat în jurul gâtului pentru a proteja aparatul de fotografiat de la care se încadrează și daune.

2. Operare simplă: puteți adăuga rame și efecte sau filtre pentru fotografiile în funcție de preferințele copilului dumneavoastră.TF card de memorie care este ușor de a înlocui aduce mai multe posibilități de creație.

3. Cadou bun: Acest aparat foto este foarte drăguț, și toți copiii care găsesc place foarte mult.Acesta este un cadou ideal pentru ziua de nastere, de Craciun si de petreceri pentru copii.Cu foto/video funcție, este cadoul perfect pentru copii.Perfect de naștere, de Crăciun și de vacanță cadou pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 3~8.

4. Ecran LCD: Aceasta camera copiilor este un produs digital special conceput pentru copii, cu un aspect unic. 2.4 inch ecran LCD de înaltă definiție imagini și clipuri video.

5. Foto jucării: Copiii se pot bucura de a lua imagini.Acest aparat foto poate exercita imaginația copiilor de bine și este o jucărie bună pentru copii de a călători sau de înregistrare de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Aparate Foto De Jucărie

Certificare: CE

Origine: China Continentală

Gen: Unisex

Caracteristici: Baterie Operate

Material: plastic, componente electronice

Dimensiune: 8 * 7 * 5 cm/3.15*2.76*1.97 inch

Culoare: alb,roz, galben (optional)

Varsta recomandata: peste 3 ani

Funcțiile produsului: fotografie, înregistrare video, zoom 4x, album foto, de mari dimensiuni autocolant, mai multe filtre, ajustarea volumului, trei jocuri, MP3 funcție, mai multe limbi, regulate, fotografie, fundal de ecran de schimbare, funcția schita.

Rezoluție Video: 1920 * 1080p

Capacitate baterie: 600mAh cu placă de protecție

LCD: 2.4 inch ecran IPS

Timp de incarcare: 1-2 ore

Timp de lucru: aproximativ 4-5 ore

Curentul de încărcare și tensiune de alimentare: 5V/1A

Modul de încărcare: USB de încărcare

Card de memorie max suport: 32GB(NU sunt incluse)

Notă:

Culoarea de accesorii este aleatoare, și nu este de culoare specificat.Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.

Acesta conține mici accesorii și obiecte ascuțite.Copiii trebuie să fie însoțiți de adulți.Vă rugăm să aibă grijă de copii și de a evita înghițirea.

Camera are nevoie de un card de memorie să-l folosească

Bateria de la camera copiilor va fi într-o stare de nivel scăzut de încărcare, datorită transport lung.Vă rugăm să o încărcați înainte de utilizare.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Camera Copii

1 x Curea

1 x Cablu USB

1 x Manual de Utilizare

  • Gen: Unisex
  • Tip De Element: Aparate Foto De Jucărie
  • Numărul De Model: A8
  • Material: plastic
  • Origine: China Continentală
  • Baterie: 600mah
  • Plastic Tip: Abs
  • CN: Fujian
  • Caracteristici: Baterii, De învățământ, Mini
  • Varsta Recomanda: 3-6y, 6-12y, 14+y, 12+y
  • Clasificarea: Aparat De Fotografiat Digital

Recenzii