Fierbinte
(3 Recenzii)

10buc HarryPotter Wizard Pahare din Plastic Rotund Cadru Cu Nici Lentile de Petrecere cu Costume Accesorii Cosplay Provizii Pentru care Prezintă elemente de Recuzită

8.25lei 15.57lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

10buc HarryPotter Wizard Pahare din Plastic Rotund Cadru Cu Nici Lentile de Petrecere cu Costume Accesorii Cosplay Provizii Pentru care Prezintă elemente de Recuzită

Puncte: 1、Ușor Ochelari: HarryPotter ochelari sunt fabricate din PP, expertul ochelari cu un șurub-în legătură comună între lumină cadru și brațul, nu obiectiv netedă și strălucitoare wizard rama de ochelari.

2、Elf Sticlă Cadru: Negru Elf Cadru de Sticlă este potrivit pentru cele mai multe copii diferite de a purta, este un accesoriu mare pentru diverse activități tematice, este distractiv de a purta și de a aduce o mulțime de distracție pentru copii.

3、Rotund de Sticlă Cadru: Negru rotund de sticlă rame face copiii dumneavoastră să se uite drăguț și se vor distra jucându-se cu ei.Acestea nu sunt obiective și nu este nevoie să vă faceți griji despre siguranța copilului sau pete și zgârieturi pe lentile.

4、Mare pentru mai Multe Ocazii: HarryPotter ochelari sunt perfecte pentru costume, cadouri, joc de rol petreceri, petreceri de Paști și capricioasă purta.Acesta este decorul ideal pentru Halloween și Ziua Sfântului Patrick-ziua tematice evenimente de partid.

5、Produs Universal: Negru wizard ochelari se potrivi cele mai multe tipuri de forme de fata, perfecte pentru a le purta pentru fotografii și apoi arată-ți imagine elegantă.Ochelarii sunt usoare si fiabile și vă va oferi o experiență mare.

Descriere:

Paharele au un șurub-în legătură comună între lumină cadru și brațul pentru un plus de rezistenta si durabilitate.Netedă și strălucitoare rame de ochelari.Aceste rame de sticlă sunt realizate din durabil PP.Flexibil rame de ochelari sunt perfecte pentru copii si adolescenti cu diferite forme de fata, și chiar și adulții.Este un accesoriu excelent pentru o varietate de activități tematice și este distractiv de a purta și de a aduce o mulțime de distracție pentru copii.

Lungime totala: 13 cm/5 inch

Diametru fara rama de ochelari: 4.7 cm/1.85 inch

Culoare: negru

Material: de înaltă calitate PP

Perfect pentru: petreceri de Halloween, petreceri de absolvire, dress-up evenimente, noutate rochie fancy petreceri, baluri mascate, sau chiar regulat accesorii de petrecere.

Lista de ambalare:

10buc ochelari negri

  • Gen: Unisex
  • Varsta Recomanda: 3-6y, 6-12y, 12+y
  • Origine: China Continentală
  • Material: plastic
  • Suport: Dropshipping/en-gros

Recenzii

Anonim 2023-09-01

foarte bine 10/10

Anonim 2023-08-25

Super top Harry Potter ochelari, fiul meu va fi foarte fericit pentru petrecerea de ziua lui

Anonim 2023-08-26

Arata foarte bine, dar un pic cam fragil...