Fierbinte
(0 Recenzii)

Desene animate Worm un Ceas Plin de Jucării Părinte Copil InteractiveCute Animale de Vânt de Până Jucării pentru Forma de Crawling Jucărie

12.31lei 21.59lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristică: 1. Imagine de desene animate: Copilul ceasul plin de jucării folosind drăguț animale desene animate de proiectare imagine pentru a atrage copiii să se joace, poate stimula imaginatia copilului.

2. Interactive: Acest crawling tremura jucărie are o funcție de lichidare, nici baterii sau acumulatori, sigure și ecologice, ușor să se joace cu.

3. Interacțiunea părinte Copil: Desene animate ceas de jucărie oferă un mod nou de părinte copil se juca, foarte interesant, spori în mod eficient relația părinte copil.

4. De învățământ: drăguț vânt de până leagăn jucărie este potrivit pentru educație și divertisment, cultivarea copii de mână de coordonare ochi și capacitatea de observare.

5. În condiții de siguranță Și Durabile: Acest copil de vânt de până jucării este de primă de material plastic, îngroșat și durabil.Margini rotunjite, fără bavuri, mai sigur.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Copilul Ceasul Plin De Jucării

Material: Plastic

Lista De Pachete:

1 x Copilul de Ceasornic Plin de Jucării

  • Varsta Recomanda: 7-12y
  • Origine: China Continentală

Recenzii