Fierbinte
(0 Recenzii)

Asamblare DIY Masina Control de la Distanță Modelul Kituri, Stem Kituri de, Asamblare puzzle din lemn Model de Studiu, materiale Didactice de Învățare

14.59lei 18.93lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Puzzle din lemn: Lemn de asamblare Diy masina control de la distanță modelul seturi, pentru exercitarea copii practice și abilități inovatoare.

Performanță stabilă: Această tehnologie jucărie de învățământ este construit din lemn și componente electronice, stabil și de încredere.

De învățământ:DIY experimentale jucărie care poate cultiva interesul și știință, și, de asemenea, poate ajuta copiii îmbunătăți mâinile lor pe competențe,de gândire, de a explora, și capacitatea de a crea.

Caracteristici: Model de Lemn Kituri Auto pot folosi imaginatia pentru a crea propriile jucării, și de a crește distracție între părinți și copii, Se poate îmbunătăți copii abilități de creativitate și practică.

Cadouri perfecte: puzzle din Lemn este Mare pentru DIY subiecte, știință, educație, dezvoltarea de hobby-uri și interese.Un minunat cadou de ziua jucării, obiecte de colecție pentru copii și adulți.

Dimensiunea Diagramă:

model de masina:15cmx9cm/5.91inchx3.54inch

telecomenzi:7.7cmx4.2cm/3.03inchx1.65inch

Pachetul Include:

1 Model de Masina set

Notă:

1.Acest lucru nu este copil jucărie, vă rugăm să luați departe de copii, pentru a evita consumul.

2.Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

  • Numărul De Model: Asamblare DIY Mașină de Material
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Nume De Brand: perfeclan

Recenzii