Fierbinte
(0 Recenzii)

Montessori Jucării Bump Joc De Cărți De Joc Carte De Joc De Formare De Memorie Carte De Joc De Potrivire Pentru Copii De Copii De Origine Animală Cognitive Educație Jucărie

10.63lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

modname=ckeditor

Caracteristici :

1,Nebun Pereche de Carduri: Părinte-copil interactive asocierea carduri, carduri mici cu funcții multiple. 54 cărți, și 57 de tipuri de puzzle cunoaștere.

2,Bogat Modele de Desene animate: jocuri de cărți sunt concepute pentru copii de a socializa.Există patru teme de transport, necesitatile de zi cu zi, animale și fructe.Ea îi ajută pe copii să aprecieze diversitatea lumii.

3,Reguli de Joc: O propoziție de reguli de joc.Pentru orice două cărți, există două modele identice.Cine a găsi același câștiga jocul.

4,Părinte-copil Gameplay: este recomandat ca numărul de persoane este de 2-3. Următorul este un exemplu de 2 persoane.Ambele părți împărți cărțile în mod egal.Primul pentru a găsi aceleași elemente în 2 cărți și le câștigă pe card.La sfârșitul jocului, jucătorul cu mai multe cărți câștigă.

5,Margini rotunjite: Greu card design cu margini rotunjite.Colț edge design, bine lustruite, fără bavuri.Astfel încât să nu rănească mâinile.

Descriere :

Fiecare participant se transformă într-o carte și pune-l în centru.Toți jucătorii trebuie să găsească același element în carte în centru.Cel care strigă mai întâi poate câștiga carte în centru.

Caietul de sarcini:

Nume: Crazy Dublu Tactil Interactiv De Carduri

Material: lemn

Dimensiune: 10*10CM/3.94*3.94 în

Note :

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Dimensiune: about 10*10CM/3.94*3.94in
  • Numărul De Model: card de jucărie
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Material: Lemn
  • Nume De Brand: MOONBIFFY
  • Origine: China Continentală

Recenzii