Fierbinte
(0 Recenzii)

WANARICO RGB Buna Swing Sabia Mâner de Metal Grele Duel 15-Culori Schimbare Vigoare la 12 Seturi de Sunete Blaster Sabie cu Laser Jucarii

328.44lei 469.19lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

RGB 15 culoare schimbătoare mâner de metal sabia, cu 12 seturi de efecte de sunet modul FX duel sabie de lumină, culoare mat metal, mâner din aluminiu cu LED laser, USB de încărcare sabia

[Material de înaltă calitate]-La mâner metalic este oxidat, iar mânerul este luminos și sensibile.Lama este facuta din mai ecologic PC material cu grad ridicat de transparență și durabilitate.Se poate simula sunetul în film, permițându-vă să se bucure de fiorul de a lupta.Atunci când efectuați diferite acțiuni de luptă și lovituri, diferite sunete vor fi făcute.

[Mai multe culori și sunete, moduri]-RGB sabia cu modul de respirație, infinit schimbare de culoare, etc., și poate emite 15 culori diferite pentru tine de a alege, care pot fi aplicate la diferite scene de divertisment.Și poate emite 12 tipuri de sunete, puteți alege diferite sunete în funcție de diferite scene, și aduce divertisment diferite efecte!

[USB de încărcare sabia]-sabia built-in baterie cu litiu, cablu de încărcare USB.Puterea de intrare este de 5 V / 1 A, astfel încât orice dispozitiv care poate ieșire aceeași putere ca portul USB poate încărca sabia.De încărcare este foarte convenabil.

[Aplicabile faptei] -RGB sabia este foarte potrivit pentru petreceri, sport in aer liber, de divertisment de familie, camping în aer liber, diferite culori și sunete poate aduce divertisment diferite efecte.Este, de asemenea, un cadou perfect!

[Service în garanție și Angajamentul]-oferim 30 de zile necondiționată 100% garanție de bani înapoi, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Sau introduceți magazinul nostru pentru a cumpăra mai multe stiluri de săbii laser.

Caracteristicile Produsului

Parametru

Timp de încărcare: 2-3 ore

Tensiunea de încărcare: 5V (max)

Material: aliaj de aluminiu, de înaltă calitate PC

Baterie: 18650, 3.7 V

Grup de lumina: 3-12W

Mode: modul de Respirație, infinit decolorare

Metoda de operare

1. Apăsați butonul 1 timp pentru flash

2. Apăsați butonul de 2 ori pentru a comuta culori

3. Apăsați butonul de 3 ori pentru a comuta de sunet

4. Apăsați butonul de 4 ori pentru a activa modul de respirație

5. Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 5 secunde pentru a închide

6. Apăsați lung butonul timp de 5 secunde, după ce lumina se stinge, apăsați butonul de 2 ori pentru a opri sunetul

Sfaturi

1. Este recomandat să utilizați de peste 5 ani

2. Acest produs are un built-in baterie reîncărcabilă litiu, care nu este rezistent la apă și nu ar trebui să fie în contact cu apa!

3. Lama este detasabila, iar mânerul nu este permis să fie demontat!

  • Gen: Unisex
  • CN: Zhejiang
  • Nume De Brand: WANARICO
  • Caracteristici: Intermitent
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Material: Metal
  • Origine: China Continentală

Recenzii