Fierbinte
(0 Recenzii)

Noi de Stocare a Focului Inginerie de Deformare Ambulanță Pista de Sunet și Lumină de Parcare Masina de Jucărie

3 919.14lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

En-Gros De Instrucțiuni:

Vă rugăm să Citiți cu Atenție următorii Termeni și intră în Vigoare din Momentul comenzii.Dacă nu Există Nici o Obiecție, vă Rugăm să Confirmați cu Personalul de Serviciu pentru Clienți înainte de a Comanda.

1. despre Livrare

1. după ce Clientul Plasează un Ordin de Plată, în General, Este Amenajat pentru a Fi Livrate în Termen de 2 Zile.Comenzile Plasate Sau Plătite după ora 16:30 în Fiecare Zi Sunt Setate pentru a Fi Livrate a doua Zi; Dacă Orice

Dacă nu Reușesc să Livreze Marfa la Timp, din Motive Speciale, Te Va Contacta Cumparatorul Imediat.Vă Rog Să Mă Iertați, Vă Mulțumesc Foarte Mult.

2. Default nostru de Livrare Este Obișnuit de transport de Marfă și de transport de Marfă Este Plătit la Sosire.Dacă Ai Nevoie de Express de Livrare, vă Rugăm să Contactați Serviciul Clienți pentru a Calcula și de a Modifica Marfă Observații.În cazul în care Cumpărătorul Informații Este Incorect Completat

Dacă Bunurile Sunt Returnate ca urmare a Adresa Telefon, Clientul Va Suporta de transport de Marfă de Întoarcere.

2. despre Pret

Cu excepția pentru o Mică Parte de Transport Gratuit Produsele, Prețurile Produselor din Magazin Sunt Ex-Preturi de Fabrica, Excluzând Orice Alte Taxe, cum ar fi transport de Marfă); în Cazul în care Compania Sau Stand Trebuie să Nevoie de Proba de Confirmare, Proba Taxa Se Plătește în Funcție de Prețul Produsului, transportul Este Plătit de către SF.Dacă Ordinul Este Plasat, Proba Taxa Vor Fi Returnate în Conformitate cu Scopul de Situație.Atunci când se Iau Proba

Vom Negocia În Mod Special.

despre Primirea de Bunuri

1. Compania de Transport Este Responsabil Doar pentru Transportul Produselor la Locul Desemnat.Vă rugăm să Verificați și Confirmați Bunuri sub 300 de Yuani atunci Când Ajung în Fața Companiei de Transport Personal.

Semn pentru Mărfuri după Acestea Sunt Corecte.Vă rugăm să Verificați produsele de mai sus 300 de Yuani în Termen de 24 de Ore de la Semnarea acestuia.Dacă Aveți Orice Întrebări, vă Rugăm să Ne Contactați din Timp.

2. Dacă Există un Deficit de Mărfuri, vă Rugăm să Ne Lăsați un Mesaj în Termen de 24 de după Semnarea, și Ne Va Ajuta să Verificați Situația cât mai Curând Posibil.În cazul în care Ambalajul Mărfurilor Este Deteriorat, Bunuri

Dacă Acesta Lipsește Sau Este Deteriorat, vă Rugăm să Luați Fotografii și Lăsa un Certificat, Respinge Expres, și Contactați-Ne pentru a-L Ocupe.

3. Vom Încerca Noastre cele mai Bune pentru a Vă Ajuta să Consolideze Ambalajul Mărfurilor și Încerca Noastre cele mai Bune pentru a Evita Pierderea, dar Este Încă Dificil de a Evita Pierderea de 2-3% din Normal Transport.Dacă Nu Există Nici O Pierdere Din Păcate

Consumul, Vom Rezolva Problema prin Achiziționarea și Completarea Accesorii Data viitoare, și Nu Vom Reemitere-Le Separat.Vă Rugăm Să Înțelegeți.

Despre Returnare și Schimb

1. Teoria noastră Nu Are Suport de Retur fara Motiv.Dacă Aveți într-Adevăr Nevoie pentru a Returna Bunurile din Motive Personale, Taxa de Returnare Vor Fi Suportate de către Cumpărător, și Alte Produse Vor Fi

20% off Rambursare pentru Prețul Inițial (din Cauza Daune Mari Pierderi Provocate de Transportul Retur a Produselor Returnate.)

2. Dacă Aveți Nevoie de a schimba Produsul din Motive Personale, vă Rugăm să Ne Contactați în Termen de 15 Zile de la Primirea Produsului.Înlocuirea Cerințe Nu Vor Afecta Vânzările Secundare.

, iar Cumpărătorul Suportă transport de Marfă de Întoarcere.

În general, de transport de Marfă Trebuie să Fie Calculate și Modificate.Aveți Nevoie pentru a Trimite un Curier să Contactați Serviciul Clienți pentru a Calcula și de a Modifica Aceasta.Puteți să Contactați Serviciul Clienți pentru a Modifica Marfă.

  • Articol nr: 681
  • Aplicabile vârstă: Copii (4-6 ani)
  • Dacă nu există ghid de cumpărături video: Da
  • Material: plastic
  • Aplicabile populației: Nelimitat
  • Există o animație imagine: No
  • Nume De Brand: MDUG
  • De Import sau nu: interne
  • Principalele aval platforme: EBay Amazon Vrea AliExpress Stație De Independent Lazada
  • Caracteristici: Turnat sub presiune, Multifunctional deformare feroviar masina
  • Origine: China Continentală, Chenghai
  • Capacitatea de formare: Viziunea Hands-on Creierul Prindere Coordonarea Mana-Ochi Jucarii Interactive Pare
  • Jucărie material: plastic
  • Ambalare: Caseta De Culoare
  • Modul de control de la distanță: senzație de corp
  • brand: Ryan Împărat
  • Varsta Recomanda: 7-12y
  • Cu control de la distanță sau nu: No

Recenzii