Fierbinte
(0 Recenzii)

Magic Apă Plutitoare Pixuri Apă Doodle Pixuri Poate Fi Ștearsă Tabla Stilouri Marker Nou Dropship

26.01lei 52.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

OOTDTY

Vopsea de apă Set: Veți primi pachet de apa magica pictura stilou de diferite culori, luminoase și culori luminoase pentru copii de la mâzgăleli pe hârtie, să scrie și să deseneze, lăsați copiii să creați-vă propria lume plina de culoare.

Siguranta: Noastre magice pictura cu apa pix este realizat din plastic de calitate, și pigmenți interior sunt non-toxic si non-iritant materiale, care sunt inofensive pentru organismul uman.Scris de buna, nu este ușor de a sparge.

Apa magica Pictura Pixuri: pe baza De apa de design face insolubil în apă, pictat animale poate pluti liber pe apă față, și pensule de diferite culori îmbogăți obiecte de pictură.

Distractiv de a Juca: Utilizați această apă magică pictura creion pentru a picta pe lingura, așteptați 15 secunde, și atunci când imaginea este complet uscat, înclinați lingura pune încet în apă, pictat animale va pluti prin ele însele.

Minunat Educație Jucarie: Cu apa magica pictura pen, copiii pot desena, scrie, și să se joace jocuri cu familiile sau prieten.Copiii inspirat creativitatea, și arată o distracție lumi de copii de imaginația pentru tine.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Ca Imagine Arată

Greutate pachet: aprox.180g

Opțiuni De Stil:

3 Stil sunt Disponibile după cum se Arată în Imagine.

Dimensiune: aprox.17.5x143mm/0.68x5.62in

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

3 Tipuri de Ambalaj(Opțional)

Pachet 1:

4buc x Pictura cu Apa Pixuri

Pachet 2:

8Pcs x Pictura cu Apa Pixuri

Pachet 3:

12buc x Pictura cu Apa Pixuri

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

  • Origine: China Continentală

Recenzii