Fierbinte
(0 Recenzii)

2 Bucata Dosar De Fișiere De Stocare Geantă Conferință De Biroul De Informare Fișier Sac Sac De Depozitare A4 Din Piele

76.32lei 121.17lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

2 Bucata Dosar de Fișiere de Stocare Geantă Conferință de Biroul de Informare Fișier Sac Sac de Depozitare A4 din Piele [Birou] calm și aspectul elegant arată elegant și profesional, și poate fi bine integrat în birou și mediul de viață.Format A4, potrivite pentru birou de afaceri, întâlnire corporative, etc.

[Piele moale] moale din piele poate fi îndoit, și piele moale, poate fi buclat, fără deformare.Suprafața acestui plic din piele dosar este fabricat din piele PU, care este rezistent la apă și ușor de ținut în mână sau în rucsac.

[De mare Capacitate] capacitate Mare și ordonată de încărcare.Încărcați cu ușurință necesitățile de zi cu zi pentru a satisface nevoile diferite.De mare capacitate, poate deține aproximativ 60 de coli de hârtie A4, capacitate mai mare și mai durabil.

[Moda de Proiectare] O alegere pragmatică pentru cele mai multe din viata ta are nevoie.Luminoase plic dosare dispun de un design elegant și sunt un mare plus la birou sau de acasă.

[Viața Asistent] documentele de Proiect, documente, facturi, pașapoarte, cupoane, bilete, chitanțe și alte asistenți viata.Este de asemenea potrivit pentru cazuri de protecție de portabile, dispozitive inteligente, cum ar fi tablete, etc.

Culoare:Maro & Negru

Material:piele PU

Dimensiune:24.7x33x1cm

Conținutul Pachetului:

2 * folder de piele geanta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii