Fierbinte
(0 Recenzii)

SONOFF MINI Zigbee 3.0 ZBMINI DIY Smart Switch Două-Mod de APLICAȚIE de Control de la Distanță prin intermediul eWeLink SmartThings Hub Alexa Google Acasa Alice

54.92lei 109.84lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

SONOFF MINI Zigbee 3.0 ZBMINI DIY Smart Switch Două-Mod de APLICAȚIE de Control de la Distanță prin intermediul eWeLink SmartThings Hub Alexa Google Acasa Alice

Itead SONOFF Zigbee 3.0 ZB MINI Smart Switch Două/2 Mod de APLICAȚIE de la Distanță Comutator de Control Acasă Inteligent Funcționează cu SmartThings

Notă: ZBMINI trebuie să fie utilizat cu Zigbee Pod.

SONOFF ZBMINI este un ZigBee-a permis două-mod smart switch, care este compatibil cu diferite hub-uri, inclusiv SONOFF ZBBridge, Amazon Hub, Samsung SmartThings Hub și Philips Hue Hub.La ZigBee3.0 protocol se ZBMINI și ZigBee pod să fie asociat într-un mod rapid.ZBMINI este mai sigur de a utiliza în tine acasa, care este promis de către rezistente la foc și inhibitoare de coajă.În plus, AES-128 criptare asigură siguranța este extins la dispozitivul de date de confidențialitate, nu vă faceți griji despre dezvaluirea de confidențialitate dispozitivului.Acesta poate fi ca un Zigbee router pentru a vă ajuta să transmită ZigBee semnal pentru a asigura o conexiune stabilă atunci când mai multe dispozitive Zigbee sunt folosite pentru casa ta.Dacă sunteți dornici de pe două-mod de control, puteți conecta un Singur Pol Dublu Arunca comutator ca conexiunea externă a extinde controlul pe drum.

Mini Corpului, Putere Mare

Indiferent de tipul de cutie de joncțiune utilizați, comutatorul poate fi instalat în ea să-i disciplineze ta comutator de perete.

Lărgi Comutator Extern Conexiune

Lucra cu diferite tipuri de switch-uri externe pentru a controla dispozitive, cum ar fi SPDTS comutator de lumină.

Utilizarea Pe Scară Largă, Lucru În Condiții De Siguranță

Acreditat de Zigbee Alliance, care asigură un puternic conpatibility pentru mai multe hub-uri de sprijin.

De securitate în Ambele Utilizare și Confidențialitate

Shell-ul este rezistent la foc și ignifugă shell care îmbunătățesc siguranța la foc, atunci când ZBMINI funcționează cu dispozitivele tale.CE și FCC de.ZigBee 3.0 protocol cu criptare AES-128 ține dispozitivul în siguranță a datelor și de necitit de ochii indiscreti.

ZigBee3.0 Protocol,-Un robinet de Asociere

Adoptă ZigBee3.0 protocol, puteți adăuga rapid la SONOFF ZBBridge, obtinerea-le asociat printr-un singur robinet de pe app.

De Lucru Ca Un Semnal Stație De Transfer

Dacă acesta este de multe ori off-line, pentru că de acolo este o distanță mare între aparatul și router-ul?ZBMINI poate fi un ZigBee router pentru a transmite semnalul între dispozitive.

Calendarul Simplu, Inteligent Viață

S-ar putea uita pentru a opri lumina după care pleacă acasă.Nu vă faceți griji, acest smart switch poate face acest lucru pentru tine, oriunde și oricând.

Hands-free Control Vocal

Perfect compatibil cu Alexa care vă ajută să activați sau să dezactivați electrocasnice prin intermediul vocii.

Scena Legătură cu SONOFF Dispozitive

Sprijin pentru stabilirea inteligent scenă pentru a declanșa dispozitivele conectate, precum păstra legătura scenă cu SONOFF dispozitive inteligente.

  • Origine: China Continentală
  • Camera Echipat: No
  • Nume De Brand: SONOFF
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Numărul De Model: SONOFF ZB MINI
  • Compatibilitate: Toate Compatibile

Recenzii