Fierbinte
(0 Recenzii)

2X Suport pentru picioare Reglabil, Birou Suport pentru picioare Cu Functie de Masaj, Non-Alunecare de Picioare de Scaune de Mare Pentru Casă & Birou Accesorii

238.51lei 318.04lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

[ERGONOMIC TABURET]-ergonomic taburet poate ridica picioarele la o înălțime confortabilă, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a corecta postura dumneavoastră de zi, pentru a preveni postura rău, scuti de umăr și dureri de spate si oboseala.A crea un confortabil și mai ergonomic spațiul de lucru pentru tine și perfect pentru acasă sau la birou.

[MASAJ SUPRAFAȚĂ]- UN masaj de suprafață cu lovituri rotund și role de masaj.Acesta vă poate ajuta masaj și pe deplin a stimula puncte de acupunctura ale picioarelor și de a îmbunătăți circulația sângelui în picioare, pentru a calma dureri si amorteli ale picioarelor cauzate de statul prelungit pe scaun.Să vă bucurați de relaxare de la degetele de la picioare în timpul orelor de lucru.

[DURABIL și MAI STABIL] - Acest Birou Taburet este fabricat din plastic de înaltă calitate, puternic și stabil, cu o suprafață netedă și ușor de curățat.Este potrivit pentru utilizarea în acasă, la birou, și de călătorie.

[ÎNĂLȚIME REGLABILĂ] - Acest Suport pentru picioare Reglabil are 6 diferite înălțimi și unghiuri, potrivit pentru birou, scaune și canapele de diferite înălțimi.Cele patru non-alunecare tampoane de la partea de jos a se asigura că suportul pentru picioare este stabilă și nu alunecă în timpul utilizării.

[UȘOR DE ASAMBLARE]- Restul Piciorului de Asamblare poate fi finalizat în mai puțin de o jumătate de minut.Pur și simplu introduceți picioarele în sloturile pentru a regla înălțimi vrei.Greutate de lumină și ușor de transportat, de asemenea, foarte convenabil de a folosi pe tren, pe drum.

Culoare: negru

Material: plastic

Dimensiuni: 41.5 x 31 x 19 cm

Conținutul Pachetului:

2 x Taburet

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii