Fierbinte
(0 Recenzii)

Ghemuit Toaletă Scaune Baie Ghemuit Caca Scaun Reutilizabile Baie Pas Până Scaun Pentru Ghemuit Pas Cu Pas Scaun Pentru Spalare

122.80lei 245.64lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Postura dumneavoastră și digestia va ambele profit de la ridicarea la un unghi de 35 de grade, care se face mai ușor prin acest taburet.Sale necomplicate exterior și de dimensiuni mici poate ajuta pentru a minimiza spațiu care este ocupat.Pentru un plus de confort și siguranță, colțurile sunt rotunjite.Cazul în care camera de zi are nevoie de mai mult de relaxare, de asemenea, puteți folosi ca pe un simplu scaun.

Caietul de sarcini:

Nume: Ghemuit Toaletă Scaune

Material: Bambus

Culori disponibile: culori primare, maro

Dimensiune: aproximativ 39*22*16.5 cm/15.35*8.66*6.5 în

Lista De Ambalare:

1*Ghemuit Toaletă Scaune

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Opera cu Ușurință: Acest ghemuit toaletă scaun poate ajuta să vă atinge naturale postura de a merge la toaletă, prin formarea unui unghi de 35 de grade între coapsă și partea superioară a corpului.Acest unghi poate ajuta să se relaxeze sfincterul muscular, ceea ce face procesul de defecare mai mult efort.

2.Nu este Ușor pentru a Rupe: Acest ghemuit toaletă scaunul este robust de construcție înseamnă că nu se va sparge sau se estompeze pentru o lungă perioadă de timp.Este adecvat atât pentru copii și adulți, din cauza sale construcție robustă, care poate suporta până la 300 kg de greutate.

3.Echipat cu C-în formă de Deschidere: Acest ghemuit toaletă scaun are o înălțime de 16.5 cm/6.5 din sol, care este optimă pentru evitarea picior amorțeală și îmbunătățirea tranzitului intestinal.Ea are, de asemenea, un C-deschidere în formă de design care se potriveste toaletă forma și reduce spațiul pe care îl ocupă.

4.Ușor de instalat: Cu șuruburi și piese furnizate, puteți seta cu ușurință acest lucru toaletă ghemuit scaun în cel mai scurt timp.Aspectul este neted si fara bavuri, cu colturi rotunjite, care a preveni zgârieturi.Puteți să-l curățați cu o cârpă sau cu apă fără nici o hassle.

5.Utilizarea pe scară largă: Acest ghemuit toaletă scaun poate sprijini copii, vârstnici și adulți.Acesta poate fi, de asemenea, o practică scaun în camera de zi, dormitor, spalatorie, sau în baie.

  • Material: plastic
  • Origine: China Continentală

Recenzii