Fierbinte
(0 Recenzii)

Ghemuit Pas Taburet Toaletă Scaunel Pentru Caca Mai Bine Reutilizabile Baie Pas Până Scaun Pentru Ghemuit Pas Cu Pas Pentru Scaun

122.75lei 245.50lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Postura dumneavoastră și de digestie pot fi îmbunătățite prin ghemuit la un unghi de 35 de grade cu ajutorul acestui taburet.Ea are un aspect simplu și o amprentă mică, care poate reduce spațiul necesar.Pentru confortul și siguranța, colțurile sunt rotunjite.Atunci când ai nevoie de mai multă relaxare în camera de zi, puteți, de asemenea folosi ca un simplu scaun.

Caietul de sarcini:

Nume: Ghemuit Toaletă Scaune

Material: Bambus

Culori disponibile: culori primare, maro

Dimensiune: aproximativ 39*22*16.5 cm/15.35*8.66*6.5 în

Lista De Ambalare:

1*Ghemuit Toaletă Scaune

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Simplu de Utilizat: Acest ghemuit toaletă scaun este conceput pentru a vă ajuta să imite postura naturala de a merge la toaletă, permițându-vă pentru a forma un unghi de 35 de grade între coapsă și partea superioară a corpului.Acest unghi poate ajuta să vă relaxați complet sfincterului, ceea ce face mai ușor pentru tine de a defeca.

2.Timp de Viață de Servire: Acest ghemuit toaletă scaun este realizat dintr-un material rezistent care nu se va sparge sau se estompeze in timp.Atât copiii, cât și adulții pot folosi pentru că are o construcție robustă, care poate suporta până la 300 kg de greutate.

3.C-Deschidere în formă de Design: Acest ghemuit toaletă scaun are o înălțime de 16.5 cm/6.5 din sol, care este ideal pentru a crea un confortabil și sănătos poziție ghemuit.Acesta dispune de un C-deschidere în formă de design care respectă forma de toaletă și minimizează spațiul pe care îl ocupă.

4.Simplu de instalat: puteți face acest lucru de toaletă ghemuit scaun într-o clipă, ca ai nevoie doar să se alăture piese cu șuruburi.Acesta are o suprafață netedă și fără pete aspectul cu colturi rotunjite, care sunt simple pentru a șterge cu o cârpă sau clătiți cu apă.

5.Utilizarea pe scară largă: Acest ghemuit toaletă scaun poate sprijini copii, vârstnici și adulți.Acesta poate fi, de asemenea, o practică scaun în camera de zi, dormitor, spalatorie, sau în baie.

  • Material: plastic
  • Origine: China Continentală

Recenzii