Fierbinte
(0 Recenzii)

Umidificator 1000ML Reîncărcabilă Dublu Spray de Hidratare Cu Lumina de Noapte 4-Ceață Moduri Umidificator de Aer Pentru Biroul de Acasă

110.02lei 183.40lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[Portabile Reîncărcabile Umidificator]- rece umidificator built-in 3600mAh baterie cu litiu, de Încărcare de Tip-C (cablu Inclus).Puteți lua cu ușurință oriunde, dormitor, camera de zi, birou, scoala.Stai departe de uscăciune și de a îmbunătăți calitatea aerului oriunde, în orice moment.

[Dual Duza & 4 Spray Moduri Nostru umidificatoare pentru acasă 2 duze, care poate fi ajustat pentru dublu sau single spray modul.Acesta are 4 moduri: Dublu Spray Continuă Spray, Dublu Pulverizare Intermitentă Spray, Lăsat Singur Spray, Nu Singură Pulverizare.Puteți alege mai bine modul vă place.

[1000ml de Mare Capacitate și de Auto-Off]- umidificatoarele este echipat cu 1000 ml capacitate mare rezervor de apă.Acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp fără apă frecvente plus.Când apa din rezervor este gol, acesta se va opri automat.Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la securitate.

[Tăcere Design & Lumina de Noapte]- liniștit umidificator de aer pentru dormitor este zgomot redus, ideal pentru utilizarea într-un mediu liniștit, fără a perturba activitatea dumneavoastră, de studiu și de somn.Rândul său, pe lumina de noapte modul pe timp de noapte, care pot îmbunătăți mai bine mediul de somn și de calitate.

[Utilizat pe scară largă & Cadou Perfect]- În afară de a fi folosit in dormitor, camera de zi, birou, scoala, etc., umidificatoarele pot fi, de asemenea, a crescut de umiditate pentru plante.E un cadou minunat pentru familiile și prietenii la Ziua de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei, Anul Nou, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, sau alte zile importante.

Nume produs: D12 dublu spray umidificator

Model Produs:D12

Capacitate baterie: 3600mAh

Capacitate rezervor de apă: 1000mL

Spray volum: 40-80mL / H

Utilizarea de putere: 3.5 W

Curent de încărcare: 2.0

Timp de utilizare:aproximativ 4~7H

Timp de încărcare: aproximativ 4H

Caracteristică specială:Lumina de Noapte, Dual Duza, oprire automata, baterie Reîncărcabilă

dimensiune: 12.6 x 12.6 x 19.2 cm

Material: ABS

culoare: Albastru / Roz

Conținutul Pachetului:

1 x Umidificatoare

1 x Usb Cabler />1 x Cablu Usb

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Zgomot: 36db
  • Putere (W): 2W
  • Capacitate: 1L
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Metoda De Umidificare: Ceață De Descărcare De Gestiune
  • Tensiune (V): 120V

Recenzii