Fierbinte
(0 Recenzii)

Vulcan Umidificator Ulei Esențial Difuzor 560ml, Difuzor de arome cu Ultrasunete 2 Culori si 2 Moduri cu Telecomanda si Timer

133.47lei 266.99lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Despre acest articol

【Aromoterapie, prin Natura】Acest ulei esențial difuzor foloseste de stat de arta val de difuzie tehnologie, care pot îmbunătăți calitatea aerului, scuti de stres /oboseala la locul de muncă/studiu, bucurați-vă de viața ta.Prin lumină și de ceață, combinate cu lumini LED pentru a produce o flacără realist efect pentru a crea o atmosfera romantica.

【2 Ceață Moduri & 2 Timer】Flacăra difuzor cu 2 tipuri de atomizare modul, respectiv intermitentă(Vulcanice mode)/strong(modul de Flacără), poate fi schimbat în mod liber.selectați puternică (2 ore), intermitentă (8 ore) difuzarea opțiuni pentru a finaliza personalizabil aromoterapie uleiuri esențiale experiență, satisface nevoile dumneavoastra de lucru, fixându-și de dormit.

【Ultra-Silențios și Fără apă oprire Automată Protecție】Nostru flacără umidificator cu un ultra-funcționare silențioasă spirit de 30dB mediu liniștit pentru a ajuta la calma starea ta de spirit, scuti de stres și de a îmbunătăți calitatea somnului.Când timpul este sus, sau nu există nici apă, umidificator ceață rece se va opri automat, nici un risc de arsuri.

【Portabil si Multi Aplicarea】Oferind un compact, comod, mic și portabil de design, e perfect pentru casa ta, cameră mare, birou, studio, sală de fitness, spa sau yoga.Creative vulcan design, ca un ornament.Este, de asemenea, un mare cadou pentru prieteni, familie și de cei dragi.O alegere bună pentru cadouri pentru Ziua Mamei, Ziua Tatalui, Craciun, Ziua de nastere, Aniversare.

Instrucțiuni de utilizare:

1.Așezați produsul în condiții de siguranță și de echilibru loc, verificați dacă există orice inpurities în interiorul rezervorului de apă.

2. Adaugă adecvată a apei(temperatură mai mică de 40℃) în rezervorul de apă, și să acorde o atenție nu depășească max linie, sau ceața va fi obtinerea de mici.Acest produs este compatibil cu ulei esential de utilizare.

3. Conectați adaptorul de alimentare la produs priza de curent continuu și de alimentare.

4. Apăsați butonul stânga pentru prima dată,puterea și activa vulcan modul ,

Apăsați butonul din stânga pentru a doua oară.acivate modul de flacără.

Apăsați butonul din stânga al treilea timp,power off.

5. Apăsați butonul central de prima dată, a CONDUS respirația este aprins.

Apăsați butonul central de-al doilea timp, a CONDUS brealh lumina este oprit.

6. Apăsați butonul din dreapta pentru prima dată pentru a configura timer cu 2 ore.

Prass butonul din dreapta al doilea timp pentru a seta timer cu 8 ore.

Apăsați butonul din dreapta pentru a treia oară pentru a activa modul continuu.

Produsul va fi automat atunci când nivelul apei este scăzut.

  • Difuzor Aromaterapie: Difuzor Aromaterapie
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Ulei Esential De Difuzor: Ulei Esential De Difuzor
  • Origine: China Continentală
  • Meduze spray difuzor: Meduze spray difuzor
  • Vulcanice Flacără Aroma Difuzor: Vulcanice Flacără Aroma Difuzor

Recenzii