Fierbinte
(0 Recenzii)

Universal CV-ul Boot CV-ul de Boot Comun Kit Arborelui de Antrenare Viteza Constanta Capac de Praf Durabil CV-ul de Boot Comun Kit Arborelui de Antrenare Cap de Minge

45.22lei 90.49lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Dacă ai nevoie de o încredere de înlocuire pentru datele originale CV-ul boot componente, nu căutați mai departe decât acest universal CV-ul de boot.Acesta are o construcție durabilă, care oferă rezistență la rupere și de protecție de la murdărie și grăsime.De asemenea, are un design universal care se potrivește cele mai multe autoturisme si camioane.Instalarea este ușoară și rapidă, fără a fi nevoie pentru a elimina sau în comun de asamblare.

Tip De Element: Universal Ball Cage Capac De Praf Kit De Reparare

Produs material: de înaltă calitate din neopren

Pachetul include: CV-ul de Boot*1, din Oțel Inoxidabil Ureche Clip*2

Lista;

CV-ul de Boot*1

Oțel Inoxidabil Ureche Clip*2

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Instalare rapidă: Economisi timp și hassle cu acest CV kit de boot, care vă permite să înlocuiți rupt sau scurgeri CV-ul de boot, fără a scoate sau în comun de pe vehicul.

2.Substitut Perfect: Dacă aveți nevoie să înlocuiți defect sau vechi CV cizme, CV-ul nostru de Boot Kit este solutia ideala pentru tine.Acesta oferă o încredere de înlocuire pentru componentele originale și restabilește nivelul optim de utilizare a autovehiculului.

3.Performanță excelentă: CV-ul de Boot Kit oferă o performanță stabilă și o durată lungă de viață cu construcții durabile și de înaltă calitate materiale.Este de precizie fabricate pentru a depăși așteptările dumneavoastră de calitate și montării.

4.Rezistență la rupere: CV-ul de boot kit-ul este fabricat de înaltă calitate din neopren, material care este rezistent la rupere si rezistenta la uzura.Acesta oferă protecție de lungă durată și previne murdărie și apă la intrarea CV-ul comun.

5.Buna compatibilitate: Acest CV boot trusa are un design universal, care funcționează pentru cele mai multe masini.Se va potrivi autovehiculului perfect și de a spori experiența dumneavoastră de conducere.Puteți economisi timp și bani prin alegerea acestui tip adecvat pentru masina ta.

  • Tip: Mănuși
  • Origine: China Continentală

Recenzii