Fierbinte
(0 Recenzii)

Masina Dent De Reparare Nivelare Pen Corpul Cucui Groapă De Percuție Stick Dent Removal Tool Magnet Pen Foaie De Metal Instrumente De Auto Consumabile

83.68lei 167.41lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

1. Repararea mânerul are 2 diferite capul caietul de sarcini.

2. Operație simplă, reparații dent direct pentru tine.

3. Mici și rafinat, ușor și confortabil, de înaltă rezistență, rezistent la uzura.

4. Ecologic, nu va deteriora vopseaua.

5. Este potrivit pentru urme de lovituri pe diferite plat metale, cum ar fi suprafața de automobile plăci de metal.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Dent De Reparare Pen

Material: Aliaj

Utilizare: masina dent îndepărtarea nivelare pen

Lista de produse:

1* Masina Dent De Reparare Pen

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Calitate superioară】Masina Dent de Reparare Pix este realizat din aliaj de calitate.Este rezistent la coroziune, rezistent la uzură și durabil pentru mult timp de utilizare.

2.【Satisface Diferite Nevoi de Utilizare】Dent de Reparare Stiloul este echipat cu două specificații diferite de stilou cap, care pot satisface diferite nevoi de utilizare.Și mânerul este ergonomic, conceput pentru a fi non-alunecare și ușor de a organiza.

3.【Lumină în Greutate】Masina Dent Remover are caracteristicile de dimensiuni mici și ușor, astfel încât este ușor de transportat, și este un bun de echitatie accesoriu instrument pentru tine pe drum.

4.【Ușor să Utilizați】Dent Repair Tool este simplu de utilizat.Utilizați-l direct la atingere indoituri sau lovituri pentru a ajuta la nivelul de suprafață.Acesta nu va deteriora vopseaua.

5.【Mai multe Aplicații】Portabil Auto Dent Repair Tool este potrivit pentru urme de lovituri pe cel mai plat metale, cum ar fi masina foaie de suprafete metalice.Acesta este utilizat pe scară largă.

  • Origine: China Continentală

Recenzii