Fierbinte
(0 Recenzii)

Perie principală Filtru HEPA Perie Laterală Kituri Pentru Xiaomi Robot Aspiratoare Accesorii Piese Pentru Roborock S4 S5 S6

68.44lei 114.08lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[ Lat Compatibilitate ]Nostru de piese de schimb accesorii kituri sunt concepute pentru a compatibil cu Xiaomi Mi Mijia robor0ck S4 S5 S6 E2 E3 E4 E20 E25 E35 S50 S65 Robot de Vid pentru păstrarea Vid de lucru la un nivel ridicat.

[Tot ce Ai Nevoie Este într-Un Set]pentru a ajuta La vacuum-ul rulează fără probleme și nu doar vanzarea de piese de schimb,

[Calitate mai Presus de Toate] Cu puternic și liniștit, cu role perie și cu condiția instrumente de curățare, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire robovac fiind lipite de firele de păr.Concepute pentru a dura mai mult decât concurenții noștri, partea noastră perii sunt realizate din cauciuc.Dacă primiți un îndoit sau curbate perie laterală din cauza dur de transport, trebuie doar să-l recupereze prin simpla înmuiere în apă caldă timp de 15 secunde.

[Capacități de până la 99.99%] Cu H12 înaltă eficiență, filtrele noastre au puternice capabilități de filtrare pentru a reține particule mici, prelungind durata de viață a aspiratorului.

[Ușor de Utilizat și Instala ]Free mâinile de complicat de instalat pași.Nostru de înlocuire kit de accesorii se pot potrivi dvs. de vid, deoarece este același ca și părți și puteți cu ușurință pentru a le instala, fără instrumente suplimentare necesare.Doar spune la revedere de la alte sărace și improprii piese de schimb, meriți ceva mai bun.

Culoare:Photo Color

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

2 x perie cu role

4 x filtru

6 x perie laterală

6 x rezervorul de apă de filtrare

2 x perie de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii