Fierbinte
(0 Recenzii)

2X Lama de Acoperire Pentru Vorwerk Thermomix TM5 TM6 TM31 Gătit Lent &Sous Vide Extractor de piese de Schimb Accesoriu Storcator

28.53lei 47.55lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

2X Lama de Acoperire Pentru Vorwerk Thermomix TM5 TM6 TM31 Gătit Lent &Sous Vide Extractor de piese de Schimb Accesoriu Storcator Cu lama de acoperire se potrivește peste amestecul de cuțit, care acoperă lame ascuțite și împiedicându-le de la venirea în contact cu ingredientele, perfect pentru prepararea aragaz lent și sousvide feluri de mâncare.

Un accesoriu inovator pentru Thermomix TM5 sau TM6 și TM31 lama de acoperire este ingenios conceput pentru a fixa în locul pe partea de sus de mixer cuțit.Acesta va rămâne în poziția atunci când se umple vasul de amestecare cu lichide și de-a lungul timpul de gătit, în timp ce design unic val asigură distribuția uniformă a temperaturii.

Fabricat din înaltă calitate, produse alimentare-materiale în condiții de siguranță, Capacul este completarea perfectă pentru aragaz pentru gătit lent și sous-vide feluri de mâncare.

Creșterea în continuare posibilitățile, foaia de acoperire face lent mâncăruri gătite chiar better.By acționează ca o barieră între ascuțite amestecarea cuțit și ingredientele în Vasul de Amestecare, bucăți mari de carne sau de legume va păstra forma lor, chiar și după mai multe ore de precise de gătit.

De asemenea, benefice pentru gatit sous vide, aproape întregul volum de Amestecare Castron pot fi folosite acum, creșterea numărului de porții, care pot fi realizate la un moment dat.Cu o constantă și chiar circulația apei, frumos licitație feluri de mâncare sunt garantate.

Vă rugăm să rețineți că lentă și sous-vide moduri de gatit sunt disponibile numai pentru Thermomix TM6. Lama se acoperă încă funcționează cu thermoixtm5 și TM31, doar set TM5 pe lama inversă și de a folosi viteza 1.

tip: Racleta Bar pentru Vorwerk

culoare:Photo color

Material: Nylon cu fibra de sticla

Conținutul Pachetului:

2 x Lama de Acoperire

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Tag-uri: lama de acoperire

Recenzii