Fierbinte
(0 Recenzii)

Cyclmotion CNC SF-2060S-HJ de tip a/B patru axe cu plasmă operator sudare cu plasmă sistem de aparat de sudura cu plasma

38 404.83lei 64 008.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Sistem de funcții:

SF-2060S-HJ normale de urmărire aparat de sudura cu control numeric sistemul poate controla trei axe liniare (X, Y, Z) și o axă de rotație (C).Acesta poate fi folosit pentru sudare și tăiere de control de flacără sau plasmă canalului curelei funcția de prelucrare.În plus față de cele normale de sudare și tăiere funcții, sistemul are două caracteristici majore: 1 realizează sudura (taiere) arma în planul XY prin axa C, și ține de urmărire de-a lungul direcția normală la direcția de deplasare; 2 poate alege o axa (X/Y/ Z/C), Ca țesut de sudare cu axa, amplitudinea și perioada de țesut de sudare poate fi setat.În fereastra principală a meniului, după apelarea unei funcții, sistemul va lansa sub-meniul fereastră de această funcție.În conformitate cu instrucțiunile din fereastra de pe ecran, apăsați [F1] pentru [F7] pentru a selecta funcția corespunzătoare și apăsați tasta ESC pentru a reveni la meniul anterior.

Caracteristicile sistemului:

SF-2060S-HJ pot folosi două axe liniare (X, Y), o ridicare a axei (Z), si o axa de rotație (C) pentru a realiza funcția de tăiere de flacără și plasmă centura cu un anumit unghi.

SF-2060S-HJ pot folosi două axe liniare (X, Y) și două axe de rotație (Z, C) pentru a realiza funcția de tăiere de flacără și plasmă centura cu variabila unghi.

SF-2060S-HJ pot folosi trei axe liniare (X, Y, Z) și o axă de rotație (C) pentru a realiza sudura (taiere) arma în planul X-Y prin axa C și păstrați de urmărire de-a lungul direcția normală la direcția de deplasare.

SF-2060S-HJ poate alege orice axa (X/Y/Z/C), ca țesut axei, și amplitudinea și perioada de țesut de sudare poate fi setat.

Sistemul are un extrem de fiabil design și are capacitatea de a rezista cu plasmă interferențe, fulgere, și de tensiune.

Ea are funcția de sudura (taiere) cusătură de compensare, și verifică dacă despăgubiri în program este rezonabil.

Breakpoint recuperare, oprire automată funcția de recuperare, memorie automata breakpoint.

Două analogice, Un D/ieșiri

Înapoi, segmentul de selecție, punct de întrerupere de recuperare, opțional perforare poziția și alte funcții, care facilitează foarte mult de utilizator manipulare.

Chineză și engleză interfață de operare de conversie, dinamic, display grafic, de la 1 la 8 ori grafic mărire, o urmărire automată de puncte în mișcare.

Utilizați U disc pentru a citi programul și în timp util upgrade de software.

Indicele tehnice:

Procesor: adoptă industrial BRAȚUL cip de procesare;

Afișaj: ecran color de 7 inch (800X480) display LCD;

Intrare/Ieșire: sistemul oferă 16/24 canale de fotoelectric de intrare, 16/24 canale de fotoelectric de ieșire;

Unul MPG sau encoder de intrare;

Numărul de legătură axe: 4 axe;

Viteza maximă:

Spațiu de stocare: 4G mare program de utilizator capacitate de stocare;

Șasiu dimensiuni: 310×410×118.60 (mm);

Temperatura de lucru: 0℃ ~ +40℃; temperatura de depozitare: -40℃ ~ +60℃.

  • Numărul De Model: SF-2060S-HJ
  • Origine: China Continentală

Recenzii