Fierbinte
(0 Recenzii)

KORLOY 100% Original TCMT TCMT09 TCMT11 TCMT090204 TCMT110208 HMP NC3030 Mediu de Finisare Carbură de Cotitură Insertii TurningTools

1 266.35lei 2 042.53lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

. .

Bine ati venit La ARIANER Magazin:

Dragi prieteni.Suntem specializati in furnizarea de înaltă calitate de tăiere CNC scule pentru diverse aplicatii de prelucrare, inclusiv frezare, strunjire și găurire.Cu o gamă largă de instrumente de la marci de renume, ne propunem pentru a fi dvs. de one-stop-shop pentru toate dvs. de instrument de tăiere are nevoie.Magazin acum și experiența diferența!

Material lamă introducere: Caracteristici & Beneficii TCMT110208-HMP-NC3030 serie de carbură de cotitură insertii au o formă Triunghiulară și un rezultat Pozitiv introduce geometrie.La HMP rară nra este proiectat pentru Mediu-aplicații de Finisare și vine într-o NC3030 clasa pentru P25-P35 Oțel.Korloy gama de cotitură insertii sunt realizate dintr-un bine micorgrain carbură de substrat excelent pentru durabilitate și performanță.

TCMT stil Carbură de Cotitură Insertii

NC3030 Greu P35 clasa de viteză scăzută de cotitură de oțeluri.Excelent pentru intermitentă și dur de cotitură, cu supremă fractura de rezistență

Geometrie Pozitivă

HMP rară nra este Prima alegere rară nra pentru geometrie pozitivă inserții de oțel.Excelent cip de control de la 0,5 mm adâncimea de tăiere

Formă Triunghiulară Caietul De Sarcini

Brand

Korloy

Materiale Aplicabile

Oțel

Gama De Produse

Carbură De Cotitură Insertii

Cumpărătorul trebuie să citească:

1. Sunteți binevenit pentru a pune întrebări înainte de a plasa o comandă, trebuie să fim de acord pe produs în sine sau alte aspecte.Astfel încât să nu provoace probleme inutile.

2. Toate produsele din magazin pot fi cumpărate în cantități mari.

3.Vă rugăm să verificați marfa după primirea mărfurilor.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine!

4.Toate produsele din magazin sunt strict testate înainte de expediere, și bine ambalate pentru a asigura integritatea mărfurilor.Oferi o calitate excelentă și servicii satisfăcătoare.

Sperăm să coopereze pentru o lungă perioadă de timp!

  • Origine: KR(de Origine)

Recenzii