Fierbinte
(0 Recenzii)

Noptiera, Bambus, Mese, noptieră cu 2 Sertare si Raft pentru Dormitor, Camera de zi

1 928.36lei 3 213.91lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere

Când ajungi acasă, pune deoparte geantă de mână, pălărie și eșarfă cu acest cuier.Acesta este fabricat de înaltă calitate din fier și rocă cu un aspect elegant, care este prima alegere pentru oameni cu discernământ.Puteți salva de călcat timp de agățat haine pe ea pentru a evita aparitia ridurilor.Se poate face, de asemenea, camera scăpa de dezordine și du-te înapoi într-o stare curată.

Caracteristici Cheie

Selectate Materiale: fier de stâlp cu un 360° temperatură înaltă vopsea de copt proces este mothproof , rezistent la apa , umiditate-dovada , și poate rezista la zero, coroziune, rugina, și de înaltă temperatură.Între timp, roca de bază este rezistent la șocuri , rupe-rezistent , anti-deformare , ecologic , și nu este ușor să se estompeze.

Spațiu de Stocare mare: Cu două în formă de L, stalpi, 4 cârlige rotunde, și o stâncă de bază, are o zona agățat, partea agățat zonă, și platforma de stocare pentru a satisface dvs. de zi cu zi nevoile de depozitare.Puteți pune chiar mici ghivece cu plante pe baza de rock pentru decor.

Stabilitate bună: Ea are o mare bază dreptunghiulară (23.6*11.8 inch), cu un centru de greutate coborât, uniform distribuite cârlige rotunde, și două robust poli care de bine dispersa gravitate și nu sunt ușor de a sparge, asigurând o bună stabilitate și o puternică capacitate de încărcare de până la 44.09 lbs, permițându-i să stea obiecte grele în condiții de siguranță.

Economie de Spațiu: Acesta este conceput pe verticală și de a face utilizarea deplină a celor neutilizate spațiu vertical pentru a stoca elemente cu un mic ocupând spațiu de 23,6*11.8 inch.

Look Chic: glossy tub metalic completează frumos texturate rock baza, oferind acest produs eleganță și lux, pentru a spori vizual sentiment de spațiu.Îl puteți folosi ca un decor de acasă pentru a crea o casă de art.

Ușor De Curățat: suprafață netedă și plană vă permite să cu ușurință ștergeți praful cu o cârpă umedă.

Ușor de instalat: W ith o structură simplă și complet accesorii pentru instalare, trebuie doar să conectați tuburi metalice prin rotirea ei, apoi utilizați șuruburi pentru a conecta bază și tuburi de metal, și în cele din urmă să aplice non-alunecare tampoane de cauciuc la baza pentru a finaliza instalarea.

Ambalaje de protectie: Acest produs vine într-un personalizat spuma care rezistă la compresiune și se încadrează pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului.

Garantat de Servicii pentru Clienți: Am scopul de a oferi produse și servicii de calitate.Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde și de a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

Detalii

Poli lung: Cei doi poli adopte un sporit de design, permițându-vă pentru a bloca obiecte lungi, fără a atinge solul în timp ce face convenabil pentru a accesa și atârnă haine.

Șurub de Fixare: Acest produs este fixat cu șuruburi, care pot face o stabilitate a produsului mai bună.

Anti-alunecare Tampoane: șase tampoane de cauciuc în partea de jos sunt rezistente la abraziune , non-alunecare , și poate preveni pardoseală de a fi zgâriat.

Cerere

Este potrivit pentru agățat pălării, eșarfe, maieuri, haine, ghiozdane, cravate, umbrele, genți de mână, serviete, rucsaci, genți de laptop, etc. în camera de zi, sufragerie, bucatarie, studiu dormitor, dormitor mic, sala de conferinta, birou, hol intrare, colț, foaier, sala de noroi, vestiar, baie, bar, magazin de îmbrăcăminte, și în alte locuri.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un element decorativ și un mare cadou pentru membri de familie, prieteni, colegi, etc.

Caietul de sarcini

Culoare: Alb

Material: Fier, Piatra, Cauciuc

Stil: Modern

Polul Formă: în formă de L

Tip: De Sine Statatoare

Tratament de suprafață: 360° temperatură Înaltă de Copt Proces de Vopsea

Numărul de Poli: 2

Numărul de Cârlige Rotunde: 4

Capacitate de încărcare: Max 20 kg/44.09 lbs

De bază Dimensiuni (L*W): 60*30 cm/23.6*11.8 inch

Produs Înălțime: 170 cm/66.9 inch

Prăjină lungă Dimensiuni (L*H): 35*170cm/13.8*66.9 inch

Scurt Polul Dimensiuni (L*H): 25*150cm/9.8*59inch

Pachetul Inclus

1* Cuier

Toate Accesoriile pentru Montaj

Note

1. Vă rugăm să stea haine, pălării și pungi uniform pe acest produs.

2. Vă rugăm să evitați expunerea produsului la lumina soarelui pentru o lungă perioadă de timp pentru a prelungi durata sa de viață.

3. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare cauzate de fotografiere lumină și 1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare, și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

  • Aspectul: Modern Maroc
  • Este Personalizat: No
  • Stil: Retro nostalgie / Mobilier Vechi
  • Cu Role: No
  • Material: Din lemn
  • Tip: Mobilier De Dormitor
  • Uz General: Mobilier Acasă
  • Origine: China Continentală
  • Utilizare Specifică: Noptiera

Recenzii