Fierbinte
(0 Recenzii)

De înaltă Presiune Unsoare din Silicon Translucid Non-vindecarea Non-volatile Izolare de Umiditate Rugina Cauciuc Metal Lubrifiere Crema

18.51lei 37.06lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Acest produs este sigur, inodor, non-coroziv, non-iritant, non-uscare, non-volatile.Ea are excelente izolatoare electrice proprietățile materialului, rezistenta la caldura, proprietăți dielectrice, rezistenta la oxidare, produse chimice rezistență, și este utilizat pe scară largă.

Domeniul de aplicare:

1. Acesta este utilizat pentru izolarea, umiditate-dovada, rugină-dovada și rezistent la foc de înaltă tensiune, componente de uz casnic (afișaj color, TV color, TELEVIZOR alb-negru, FBT filmul original, siliciu, pile, etc.),

2. Este potrivit pentru lubrifiere, extinctoare, decofrare, și de reducere a vibrațiilor de materiale plastice, cauciuc și metal.

Caietul de sarcini:

Modelul JH-KS 1300

Nume produs: de Înaltă presiune Unsoare Siliconică (Vid Unsoare Siliconică)

Conținut: 30g/bucata

Caracteristică: Translucid de prost gust, non-uscare, non-volatile unsoare siliconică

Lista De Ambalare:

De înaltă presiune unsoare siliconică*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Proprietăți excelente: silicon grease are o excelentă izolație electrică, rezistență la căldură, proprietăți dielectrice, rezistenta la oxidare, produse chimice rezistenta, etc.

2.Inodor și în condiții de Siguranță: silicon grease este translucid alb, inodor, non-iritant, seif, rezistent la apa, și ecologic.Compatibil cu cele mai multe materiale plastice și cauciuc, și protejează împotriva umezelii și oxidare.

3.Rezistent la apă și Coroziune-dovada: Excelente de lubrifiere de lungă durată de lubrifiere, chiar și în medii umede.Proteja conexiunile electrice cabluri de sare, murdărie, și la coroziune.

4.Larga Utilizare: Conceput pentru a lua pe provocările vieții noastre unsoare din silicon este perfect pentru componente electrice, auto, maritime, și de zi cu zi de cauciuc, metal, materiale plastice și componente

5.Reducerea frecarii: silicon grease este conceput pentru a fi de lungă durată și de a reduce frecarea.Folosind acest lubrifiant pe moale servi masini le va ține de operare și sănătos.

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Lubrifianți

Recenzii