Fierbinte
(0 Recenzii)

Motor Stop Universal Motocicleta Outboard Motor De Urgență Butonul De Oprire Comutator Mare Pentru Motoare Suspendate

42.28lei 84.57lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Motor Motor de Urgență Butonul de Oprire este ușor de operat.Acesta poate fi ușor și rapid de instalat de pe mâner, și este foarte convenabil pentru a comuta la sursa de alimentare.Exterioare Comutatorul de Oprire a Motorului este potrivit pentru cele mai multe marci de motoare suspendate și pot fi aplicate la o varietate de mașini, cum ar fi motoare suspendate, mașini, motociclete, iahturi, și mai mult.

Caietul de sarcini:

Nume: Outboard de urgență flameout comutator

Universal frânghie de siguranță exterioare

Garanția de securitate - marin flameout comutatorul este un fel de garanție de siguranță pentru motor outboard pentru a rula pe apă.

Lista de ambalare: 1*Laterale comutator

Sfaturi Cald:

1. Nu lega flameout coarda la loc în cazul în care hainele pot deveni liber.

2. Pentru a preveni driver de la plecarea dar aparatul nu se oprește și provoca un pericol.

3. Nu răsturnări de situație cureaua și-și piardă funcția stretch.

4. Atunci când nava este în funcțiune, vă rugăm să nu scoateți flameout frânghie și se lasă la consolă pentru a evita eșecul bruscă a motorului și pierderea controlului.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ideal Comutatorul de Oprire: Barca Outboard Motor Opri Comutatorul este deschis și închis atunci când este activat trăgând de șnur.O curea poate fi înfășurat în jurul valorii de încheietura mâinii sau tăiate la haine.

2.Opri de Lucru în condiții De Siguranță: Outboard Motor de Urgență Butonul de Oprire poate opri de lucru în condiții de siguranță.atunci când motorul este pornit, trage coarda, comutatorul este oprit, motorul se oprește de lucru și viteza este redusă.

3.De înaltă Performanță: Universal Barca cu Motor Comutator de Oprire cu Șnur are de înaltă performanță cu stricte standarde de control de calitate.Este foarte convenabil pentru a comuta la sursa de alimentare.

4.Multiple Utilizari: Exterior Comutatorul de Oprire a Motorului are utilizări multiple, care sunt potrivite pentru o varietate de mașini, cum ar fi motoare suspendate, mașini, motociclete, iahturi, și mai mult.

5.Un Serviciu bun: Vom oferi un serviciu bun client și o bună experiență de cumpărături pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă există orice întrebări sau probleme, ne va face dreptate pentru tine.

  • Origine: China Continentală

Recenzii