Fierbinte
(0 Recenzii)

Moda Ochelari De Soare Galben De Noapte Viziune Ochelari De Protecție Ochelari De Soare Anti-Înaltă Fascicul Polarizat Ochelari De Vedere De Noapte

3.73lei 5.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Moda Ochelari De Soare Galben De Noapte Viziune Ochelari De Protecție Ochelari De Soare Anti-Înaltă Fascicul Polarizat Ochelari De Vedere De Noapte

Caracteristici:

Bloca în mod eficient efectul de orbire și de a îmbunătăți claritatea pe timp de noapte.

2. Dublu-unghi balamale sunt folosite la templu articulațiilor pentru strângerea corespunzătoare și de siguranță.

3. Paharele sunt realizate din silicon importate nas tampoane, care sunt excelente în elasticitate, confortabil și nazale, și ușor de purtat.

Descrieri:

Vedere de noapte NV Ochelarii fuzzy și plictisitoare în clar și luminos, mai ales noaptea.Vedere de noapte NV Ochelari reduce efectul de orbire de la farurile și felinarul, reducând oboseala ochilor.Secretul este special filmate galben lentile care blochează efectul de orbire pe timp de noapte.Totul va arata mai luminos și mai clar.Aviator elegant rame.Vedere de noapte Ochelari de cum se vede pe TV ofere formă de protecție UVA și UVB.Perfect pentru zi și noapte, tulbure sau soare.

Caietul de sarcini:

Culoare:galben

Material: AC de metal

Dimensiune: 135*62*50mm

Pachetul Inclus:

1 pereche x Ochelari de Vedere de Noapte

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Tip De Element: Ochelari
  • Origine: China Continentală
  • Gen: Unisex

Recenzii