Fierbinte
(0 Recenzii)

1buc Creatoare de Moda de Ventilare Jucărie Noutate Glume Practice Stoarcere Shar Pei Jucării pentru Copii Pentru Prieteni Cadouri minunate

15.94lei 33.94lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

1. Puteți juca cu aceste stoarce jucării prin simplu ciupit mișcări.Interesant de cauciuc stoarce jucării poate scuti de anxietate și de tensiune și de eliberare a presiunii.

2. Acesta este fabricat din alimente grad TPR material, care poate fi în condiții de siguranță extrudat de copii și adulți.Mâner moale, bună ductilitate și rezistență, lacrimă de mare rezistență, nici o fractură.Puteți stoarce, trage, sau stretch aceste bile fără teamă, și ele pot fi refolosite.

3. Strânge jucăriile pot ajuta să scapi de stres, anxietate sau furie, și păstrați-vă concentrat, calm și relaxat.

4. Ușor de transportat și curat: mic size și lumină greutate.Jucăriile pe care le primesc va avea aspectul de porci și câini.El poate fi pus în buzunar și a jucat oriunde.Atunci când acesta devine murdar, curățați-l cu lotiune.

5. Extrudat jucărie poate fi stors de multe ori, și se va reveni la starea inițială după o perioadă de timp.Este foarte popular cu copii și adulți, și este o jucarie ideala pentru birouri și atunci când sunt anxioși și inactiv.Este prima alegere pentru ziua copilului, ziua de naștere, sărbători și alte cadouri de vacanță.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Stoarcere Shar Pei Jucarii

Material: TPR

Culoare: livrare aleatoare

Dimensiune: 9 * 8cm/3.54 * 3.14 în

Lista De Ambalare:

Stoarcere Shar Pei Jucărie*1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Ventilare Decompresie Jucărie

Recenzii