Fierbinte
(0 Recenzii)

Cutie de tesut Pentru Copii de 6-12 Luni STEM de Învățământ Pătrat Montessori Jucărie de Învățare Preșcolară Eșarfe Colorate Magic de Pluș Țesut

407.51lei 815.02lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere

Aceste moale eșarfe sunt ambalate într-o cutie.Copii place să ia reutilizabile eșarfă din caseta de țesut.Acest Montessori senzoriale de dezvoltare jucărie poate oferi copii cu un seif experiență de învățare.Acesta vă va permite să-și petreacă un minunat părinte-copil împreună.

Caietul de sarcini

Nume Produs: Pat Țesutului Caseta De Jucărie

Produs material: tesatura de înaltă calitate

Dimensiune produs: 19.5x11.5x7.5cm/7.7x4.5x3in

Aplicabile varsta: 0-12 Luni

Lista de ambalare

1 x Copilul Țesutului Caseta de Jucărie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță Materiale: Copii, cum ar fi de a pune totul în gura lor, astfel încât calitatea de această jucărie este foarte importantă.Am ales moale, durabil, și materiale lavabile.este foarte sigur pentru copil.

2.Montessori Jucării pentru Copii: Ne-am creat astfel un seif și o alternativă distractiv de copii, de obicei, le place să se joace cu cutii de țesut și țesuturi.Copilul nostru Caseta de Țesut dotate cu soft și eșarfe luminoase, este să conducă la copii mai devreme senzoriale explorare.Ne-am creat-o în condiții de siguranță și de distracție alternativă de copii, de obicei, le place să se joace cu cutii de țesut și țesuturi.

3.Atrage Interesul Copilului: Aceasta Jucarie Montessori oferă culori luminoase, apucarea sunete, și trăgînd distractiv, care va ține copiii distrați-vă pentru ore.

4.Învățare preșcolară: extracția de țesut nu numai că ajută la dezvoltarea copilului apucând și abilitățile motorii fine, dar, de asemenea, le pot ajuta să își dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor și de a obține o culoare de clasificare.

5.Petrece o Mare de Timp: Joc cu acest Montessori jucărie vă permite de a lega cu copilul dumneavoastră și să petreacă un moment cald împreună.Bebeluș de Jucărie, de asemenea, o dezvoltare timpurie jucărie.

  • Tema: Sport
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Copil Copil Copil Cutie De Tesut
  • Avertizare: Copil Copil Copil Cutie De Tesut
  • Varsta Recomanda: 25-36m

Recenzii