Fierbinte
(0 Recenzii)

Lemn Combo ștrasuri din Mărgele de Bord, ștrasuri din Mărgele Colier Bijuterii Tavă Organizator de Bijuterii DIY Brățară Efectuarea Tava ștrasuri din Mărgele Rogojini Tăvi

112.31lei 187.18lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[Pachetul Include]1 ștrasuri din mărgele de design Bord, pentru bijuterii și de a face brățări, potrivite pentru a face coliere si bratari in diferite dimensiuni.

[Material de calitate]ornamentele de bord este fabricat din înaltă calitate, puternic lemn, este -materialul prietenos, șlefuit și în condiții de siguranță margine, ușor de curățat, nu este ușor să sau să se deformeze, poate pentru o lungă perioadă de timp și cu ajutorul experienței.

[Design practic]ornamentele de bord a string sloturi și șirag de mărgele de mărci de poziție, puteți aplica acest bijuterii de luare a tăvii pentru a măsura și regla colier si bratara lungimi în timpul procesului de proiectare, care ajuta foarte mult la design colier si bratari in diferite dimensiuni.Economisind timp și efort.

[ Size]bordura proiect tava este de aproximativ 43.8x28.5x1cm.Dimensiunea care face ștrasuri din mărgele de muncă mai ușor, salva mai mult timp pentru a planifica un colier sau brățară de design înșirare, perfect pentru stabilire complicate ștrasuri din mărgele.

[Cadou Perfect]este cadoul perfect pentru familie, , colier sau bratara iubitorii de design, și iubitorii de artizanat.

Culoare:Lemn De Culoare

Material:Lemn

Dimensiune:43.8x28.5x1CM

Conținutul Pachetului:

1 * Ștrasuri Din Mărgele De Bord

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Lemn
  • Origine: China Continentală

Recenzii