Fierbinte
(0 Recenzii)

Adult Ușoară Bicicletă Căști De Bicicletă Căști De Protecție Pentru Drumuri Și Munte Adult Căști Pentru Bicicletă Mountain Bike Căști Ușoare Pentru Adulți

191.61lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Protecție la Impact materiale: Ușor, durabil și durabil din PVC și PC EPS spumă de material în condiții de siguranță și de ajutor pentru a reduce forțele de impact și de a proteja capul călărețului în timpul impactului.Utilizarea de o mare densitate policarbonat caz și spuma EPS cu tehnologie excelent, care salvează viața ta într-o situație de urgență.

Design detașabil: parasolar oferă umbră chiar și în zilele fierbinți și face căști de protecție adecvat pentru utilizarea pe drumuri și biciclete de munte.Puteți să-l scoate atunci când nu aveți nevoie de ea.

Nume: căști de ciclism

Material: PVC+PC+EPS spumă

Dimensiune: toate dimensiunile

Lista:1 x căști de ciclism

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protecție profesională: căști de Ciclism sunt realizate din PVC si PC coajă și groasă și înaltă densitate EPS captuseala, care poate proteja capul de bine în timpul impactului.

2.Ușor De Utilizat: căști de protecție parasolară ofera umbra in zilele calduroase si pot fi eliminate atunci când nu este necesar, făcându-l ușor de utilizat și adecvat pentru drumuri și ciclism montan.

3.Păstrați-L Uscat: bicicleta casti sunt foarte respirabil și absorbant de sudoare, cu mai multe orificii uniform distribuite în jurul pentru a obține mare efect de ventilație.

4.Dimensiunea Marcajului: Mărimea informații pentru căști de ciclism sunt 57 - 62 cm / 22.44 - 24.41 cm, bretele sunt reglabile pentru a se potrivi diferite dimensiuni cap, unisex.

5.Cadou Alegere: allround căști de ciclism poate fi purtat pentru patinaj, schi, ciclism, skateboarding, scutere și biciclete echilibru.Familia și prietenii dvs. va iubesc foarte mult!

  • Casca Stil: Jumătate Casca
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Căști de protecție
  • Gen: Unisex

Recenzii