Fierbinte
(0 Recenzii)

Căști Cleaner Spumă De Motociclete Căști De Protecție Deodorant Demachiant Spumă Vehicul De Protecție Lustruire Grijă De Motociclete Căști De Protecție Grijă Spuma

32.96lei 50.72lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[{"locale":"ro","detaliu":" Căutăm o soluție convenabilă pentru a elimina mirosul, a restabili luciu și pentru a asigura siguranță de echitatie pentru fata complet căști de motocicletă?Uită-te nu mai departe decât noastră de Motociclete Căști de protecție Curat.Special conceput pentru a proteja castile noastre avansate de formula indeparteaza mizeria si murdaria acumularea fără a deteriora finisaj delicat.

Denumire produs: casti curat

Produs greutate: 280g

Dimensiune produs: 5x5x21cm

Produs material: altele

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferență în dimensiune.

Lista:

căști de protecție curat x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Soluție convenabilă: Spune la revedere de la intense de curatare cu motociclete căști de protecție curat.Pur și simplu pulverizați și ștergeți murdăria cu efort tehnologie spumă.Nu este nevoie de spălare, șterge-o.

2.Igienă îmbunătățită: Acest puternic și eficient formula îndepărtează cu ușurință sudoare, praf, pete de ulei în timp ce elimina orice miros care poate persista, asigurarea condițiilor optime de confort și de igienă pentru fiecare plimbare.

3.Restabilește Căști Luciu: Ridica stilul dvs. de echitatie si gust cu Căști de Motocicletă Curat care face castile arata ca nou și strălucitor.Acest produs îndepărtează eficient murdăria, praful și murdăria de pe căști de protecție și restabilește lor original luciu.

4.Promovarea căști longevitate: Asigurați-vă căștile dureaza cu Motociclete Căști de protecție Curat.Previne imbatranirea, deformări și fisuri, care să permită clar, în condiții de siguranță viziune în timp ce de echitatie.De călătorie cu încredere și de a proteja echipamentul de uzură.

5.Multi-Scop: Spune la revedere de la murdar căști cu acest ușor de utilizat de motociclete căști de protecție curat.Eficient curata si indeparteaza praful, murdaria, și grăsime acumularea de căști de protecție, off-road, căști de protecție, full-căști de protecție față, și jumătate-căști de protecție față, făcându-le să arate nou și proaspăt.

\n"}]

  • Origine: China Continentală

Recenzii