Fierbinte
(0 Recenzii)

Fabrica De En-Gros De 3 Ani De Garanție De Rotație De Turnare A Pedalei De Caiac Navei În Port

28 128.44lei 31 253.82lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Fabrica De En-Gros De 3 Ani De Garanție De Rotație De Turnare A Pedalei De Caiac Navei În Port

Vă rugăm să rețineți că, din cauza dimensiunii foarte mare de produs, produs costul de livrare este de preț în port, aveți nevoie pentru a șterge vamale și plata impozitului și ridica produsul de la port, vă rugăm să asigurați-vă că vă puteți ridica produsul de la port înainte de plată.Vă rugăm să asigurați-vă că puteți accepta livrare la portul înainte de a efectua plata.Dacă ai nevoie de noi pentru a șterge vamale pentru tine și livra la ușa dumneavoastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal pentru a confirma modelul, culoarea și prețul de transport maritim înainte de cumpărare.Multumesc.

Descriere Produs

Fabrica de en-gros de 3 ani de garanție de rotație de turnare a pedalei de caiac

*5 tijă de pescuit titularii – 4 culoare și unul pivotant montat

*Scaun de pescuit Deluxe

*Două-secțiunea 220cm zbaturi

*Zbaturi curea

*Toate accesoriile, inclusiv mânere și depozitare trape Numele de Model L-L13 Material LLDPE sau HDPE Caiac dimensiune 3160x 863 x 373 mm greutate Netă 38.5 kg 18Loading capacitate 180 kg UV - rezistent la clasa a 8-gradul de Culoare de culoare Personalizate în funcție de youtr cerere de configurare Opțională Zbaturi, culoare tijă titularii, rotire tija titularii, spătar, cu zbaturi lesa ,vestă de salvare, cu motor.etc.Produse Show Compania Noastra Cine suntem ?

---EU este un designer profesionist și producător în roto-turnare în câmp, care oferă soluții complete pentru roto-turnare proiect.

---Ce servicii va oferim: roto-turnare de mașini de fabricație, roto-turnare mucegai de proiectare fabricație , roto-turnare produse producere și prelucrare.

---Principalele produse: roto-masina de turnare & mucegai, cooler box, caiac, admisie aer , turnul de apă, Militare cutie, animale de casa ,fosa septica, float bowl, roto-turnare mobilier, abajur și alte câteva personalizate PE produse din plastic.

---Avantaje de roto-turnare produse: Lumină greutate, dar, de înaltă rezistență, folosind lungă de viață, low-cost, rezistent la abraziune, antișoc, rezistent la coroziune, rezistent la sare, rezistent la UV .

Fabrica de 3000 ㎡ fabrica de Atelier

Atelierul Nostru De Birou

Biroul nostru colț Echipa sală de ședințe

Biroul nostru de întâlnire a Echipei cameră de Ambalare si Livrare

Detalii de ambalare : Bubble sac+cutie foaie+PE sac , trei straturi pachet puternic pentru a preveni caiac de la daune în timpul transportului.

Detalii livrare : 15 zile după comandă confirmată pentru containere de 20 ft pentru, 20 de zile pentru 40HQ recipient de ordinul 1. Inspecția înainte de ambalare 2. După ambalare 3. Recipient de încărcare de Certificări Client Foto Martin - cooler box client

Eu este într-adevăr un furnizor bun și vechi partener de afaceri , nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea de a plasa comanda aici, seful aibă grijă de o calitate mult mai în serios decât mine.Haha John - caiac client

Aceasta este a doua oară când am semnat un caiac PO cu EU, dupa prima comanda, am încredere în ei cu calitatea și cu clienții.Mai mult, Leo ne ajuta mereu pentru a reduce costurile, a sta de partea mea de multe ori.Teri - caiac distribuitor

Frumos lucrat ,Leo, eu iubesc toate dvs. de lucru în echipă.De înaltă eficiență echipa.Cu tine , nu vă faceți griji cu privire la întârzierea de livrare mai FAQ Q: Sunteți societate comercială sau producătorul ?

Suntem fabrica.Q: Ce MOQ?

Nostru MOQ: de Obicei, prima comanda putem accepta LCL(mai puțin de un container plin), MOQ ar trebui să fie 20ft container, deoarece cel de-al doilea recipient.

Dacă dificil de a realiza acest lucru MOQ , vă rugăm să nu ezitați să se consulte cu noi pentru a verifica mai mică CANTITATE posibilitate.

Q: Puteți accepta design personalizat de roto-turnare produse.

Da, dacă aveți o bună cantitate comandă comandă, vă rugăm să ne contactați cu condiția de a face exclusiv scule pentru propriile produse.Q: Pot cumpăra diferite tipuri într-un container?

Da, puteți amesteca diferite tipuri într-un singur container.Odată ales elementele, doar cere-ne pentru capacitate container.Q: de Ce alegerea noi

-24 ore de înaltă eficiență echipa de servicii pentru tine

- Produse de bună calitate garanta

- În timpul de livrare la timp

-100% compensare pentru produsele cu defect

- Întreaga soluție satisface diferite cereri.

Q: Ce despre timpul de livrare?

15days pentru un container 20ft, 20zile pentru o 40hq container.Mai repede pentru pace sezon.Q: Ce conditii de plata ?

Pentru ordine de mostră, plin de plată prin Paypal sau West Union.

Pentru rezervor plin, depozit de 30% TT în avans, 70% echilibru împotriva copie a B/L.

Fabrica de en-gros de 3 ani de garanție de rotație de turnare a pedalei de caiac

  • Gonflabile: NO
  • Culoare: Opțional
  • Numele: pedala de caiac
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: 3160*863*373mm
  • Cerere: Pescuit, Caiac, Caiac
  • Material: LLDPE sau HDPE
  • Numărul De Model: L-L13
  • Numele produsului: pedala de caiac
  • Tip: pedala de caiac
  • Locul De Origine: Zhejiang, China
  • Caiac tip: pedala de caiac
  • Lungime (m): 3.1 - 4m
  • Paddlers (Max): 1
  • Utilizare: Sporturi De Apa
  • Capacitate: 180kg
  • Hull Material: LLDPE sau HDPE

Recenzii