Fierbinte
(0 Recenzii)

Ziua recunoștinței față de Pernă 4buc Decorarea Festiva de Pernă Pentru Toamna Sărbătoare Moale Confortabil de ziua Recunostintei Pernă

365.36lei 730.77lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Adauga o nota de eleganta pentru camera ta de zi cu noastre de înaltă calitate tesatura lenjerie de ziua Recunoștinței față de pernă.Proiectat cu cusături întărite și mașină de spălat în apă rece, această pernă este ușor de întreținut și durabil.Vă rugăm să rețineți că perna recipientul nu sunt incluse.Vă rugăm să rețineți, perna recipientul nu sunt incluse.

Caietul de sarcini:

Produs material: de înaltă calitate, lenjerie de material

Dimensiuni produs: 18 x 18 cm/45 x 45 cm

Lista De Ambalare:

4* ziua Recunostintei perna cove

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Moale și Durabil: Prevenirea murdar ghemotoacele de par cu acest înaltă calitate, lenjeria de ziua Recunostintei de pernă.Bucurați-vă de un simt moale si confortabil, evitând în același timp ghemotoace de păr.Construcția durabilă asigură o lungă durată de utilizare.

2.Festiv și Minunat: Condimenta ziua Recunostintei decor cu aceste 4 fețe de pernă, în tiparele fermecătoare!Dispunând de vacanță icoane imprimate pe o parte, eliberați-vă de BRICOLAJ abilitățile pe de altă partea goală.Include 4 fețe de pernă, dar perne nu sunt furnizate.

3.Întreținere simplă: Păstrați-vă de ziua Recunoștinței față de Pernă în căutarea mare cu ușor de îngrijire, care include simplă spălare de mână, ușor să se spele, și de îngrijire.Și, mașină de spălat în apă rece, nu de albire sau de călcat nevoie.

4.Ușor de a Plasa pe Perne: Ia-o de ziua Recunostintei pernă acoperă, care-i efort pentru a introduce și a scoate.La cusături întărite sunt lacrimă și rezistente la uzură.Fermoar invizibil design ce-l face să arate perfect.

5.Perfect Potrivit pentru Toate Ocaziile: ziua Recunoștinței capacul perna este perfecta pentru camera de zi, de studiu, terasă, sau chiar masina.Este, de asemenea mare pentru hoteluri.

  • Numărul De Model: Ziua Recunostintei Pernă Acoperă
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Față de pernă

Recenzii