Fierbinte
(0 Recenzii)

4912 Piese De Bijuterii De Luare Kit, Face Bijuterii Tool Kit Cu Bijuterii Margele, Bijuterii Clește, Margele Fir

329.14lei 457.16lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

4912 Piese De Bijuterii de Luare Kit, Face Bijuterii Tool Kit Cu Bijuterii Margele, Bijuterii Clește, Margele Fir de Această luare de bijuterii kit-ul include toate instrumentele, coliere, bratari, cercei, creator de produse handmade necesare pentru bijuterii descoperirea și restaurarea.

Adult bijuterii set cu 1038 diferite margele si 38 de stiluri de a alege de la.perfect pentru a face și repararea coliere, bratari, cercei si alte bijuterii elemente de care aveți nevoie.

bijuterii de luare instrument kit-ul include 6 bijuterii clește (un clește cu vârf ascuțit, rotund clesti si cutter clește), 2 sari inel, 2 placă turnantă, 2 etrier, 2 Sulă, 4 pensete, 4 ace, 2 ac, și 4 x mănuși.Toate cele necesare bijuterii instrumente vă dau o minunată măiestrie experiență.

1.400 de diferite bijuterii găsește (fabricarea bijuteriilor, șirag de mărgele șaibe, frânghie sărind peste, homar cleme, ace mici de mână bucle, ochi ace, margele, cercei) cârlige.Complet de bijuterii a face provizii satisface toate nevoile dumneavoastra.

Acest lucru face bijuterii șirag de mărgele set este un cadou minunat pentru adolescenti, mame, surori, bunici, iubite, soții, și poate fi folosit pentru a face bijuterii coliere, cercei, brățări și alte meserii DIY.Acest lucru este DIY Meșteșug, de Crăciun, Ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei

Culoare: culoare

Material: Aliaj

Conținutul Pachetului:

2 set de bijuterii de luare de instrumente

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii