Fierbinte
(0 Recenzii)

Petrecere De Halloween Decor Horror Din Lemn De Dovleac Schelet Ornamente Creative Petrecere De Halloween Decor Acasă

27.74lei 55.52lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Aceste lemn dovleci sunt decorul perfect pentru noaptea de Halloween.Acestea sunt realizate din lemn masiv și măiestrie rafinat.Le puteți plasa pe verandă, masă, șemineu, sau oriunde doriți.Ei vor adăuga o notă festivă pentru acasa, birouri sau mall.

Caietul de sarcini:

Produs: Dovleac De Halloween Ornament

Material: lemn

Dimensiuni: (aprox.)

Dovleac: 15.5*15*4.5 cm/6.1*5.91*1.77 în

Craniu: 18.5*10*4 cm/7.28*3.94*1.57 în

Greutate: 100g

Lista De Produse:

1 set de dovleac de Halloween ornament

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Se decoloreaza, rezistent si Durabil: Aceste dovleac de Halloween decoratiuni au o suprafață netedă și durabil material lemnos, care este solid și robust.Ei își pot menține culori vii pentru o lungă perioadă de timp.Le puteți afișa în interior sau în aer liber și de a crea o atmosferă de sărbătoare.

2.Puternic Atmosfera de Halloween: Cu aceste creativ dovleci, puteți adăuga unele de Halloween elemente pentru casa ta sau de partid, cum ar fi realist lilieci, schelete, și chipuri infricosatoare.

3.Măiestrie rafinat: Aceste Halloween semne din lemn sunt realizate de textură fină și detalii complicate, cum ar fi sculptate cuvintele "Halloween Fericit" și fețele zâmbitoare.Ei au, de asemenea, culori luminoase, care va adăuga o notă festivă la casa ta.

4.Frumos Cadou: Aceste decoratiuni de dovleac sunt o modalitate foarte bună de a adăuga unele distracție și de emoție, la sărbătoare de Halloween.Ele sunt perfecte pentru membrii de familie, prieteni, vecini, sau oricine care se bucură de petreceri tematice si Halloween.

5.Decora Orice Spatiu: Aceste Halloween decoratiuni din lemn sunt versatile și minunat.Ele pot fi folosite in hoteluri, camere de zi, dormitoare, petreceri, case, sau mall-uri.Ei vor face mai mult spațiu de distracție și festiv cu culori luminoase și modele de drăguț.

  • Origine: China Continentală
  • Este De Becuri Incluse: No
  • Certificare: EAC

Recenzii