Fierbinte
(0 Recenzii)

RYRA COOLMOON GT8 placa Grafica Suport 5V ARGB Synchronou Orizontală Șasiu Decor GPU Suport VGA Suport placa Video Stand

55.71lei 116.04lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

RYRA COOLMOON GT8 placa Grafica Suport 5V ARGB Synchronou Orizontală Șasiu Decor GPU Suport VGA Suport placa Video Stand

Descriere:

Nume produs: Orizontală placă grafică suport

Brand: Rece Lună/COOLMOON

Elementul numărul de model: Dragonscale GT8

Produs de culoare: Negru, Alb, Roz (optional)

Produs material: carcasă din aliaj de aluminiu lumina de cristal ghid de striptease

Produs tensiune: DC 5V

Dimensiune produs: despre 280x11x38mm/11.02x0.43x1.50 inch

Produs putere: 2W

Tip de interfață: 3PINx2 4pin

Numărul de margele lampa: 16PCS

Lungime cablu: aproximativ 500mm/19.69 inch

Dimensiune ambalare: despre 310x46x25mm/12.20x1.81x0.98 inch

Greutate (inclusiv ambalaj): despre 0.145 3%KG

Caietul de sarcini:

1. De sprijin și de a proteja placa grafica pentru a escorta de lucru și jocuri.La GT8 placa grafica suportul poate oferi suport stabil pentru placa grafică, asigura echilibrul de forță pe placa grafică, face grafica de carte rula fără probleme, de a lucra mai ușor, și să se joace mai bine.

2. Moda culoare de potrivire, ceea ce duce tendința.La GTB dragon scale shell adoptă 3 culori la modă: auriu, negru, alb simplu, și pulbere de bomboane, astfel încât gazda poate elibera complet rece farmec.

3. Puternic coajă din aliaj de aluminiu, ușor și durabil, rămas bun de la rugina probleme.Coajă și piulița de placa grafica suport sunt realizate din aliaj de aluminiu, care are avantaje de înaltă rezistență, greutate de lumină și nici rugina.Acesta poate oferi un sprijin puternic pentru placa grafică și păstrați-l ca nou pentru o lungă perioadă de timp.

4. Multi-design de interfață, este mai convenabil să se extindă și să instalați.Cablul adoptă 5V 3-pin ARGB dual interface mici 4PIN design de interfață, care îmbunătățește scalabilitatea produsului.

5. Puternic de compatibilitate, potrivit pentru 99% din tipuri de șasiu.Dublu-gaura design fix, trebuie doar pentru a ocupa 2 sloturi PCI la partea din spate a carcasei pentru a instala, compatibil cu cele mai multe șasiu în piață.

Pachetul Inclus:

1 x placa Grafica Suport

Note:

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  • Material: Metal
  • Nume De Brand: RYRA
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Dragonscale GT8

Recenzii