Fierbinte
(0 Recenzii)

H927 Router Wireless Industriale Clasa 4G LTE SIM Card Router de 150Mbps cu Antena Externa de Sprijin 16 Utilizatorii WiFi pentru Exterior

125.36lei 241.12lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

H927 Router Wireless Industriale Clasa 4G LTE SIM Card Router de 150Mbps cu Antena Externa de Sprijin 16 Utilizatorii WiFi pentru Exterior

Caracteristică:

1. De înaltă Calitate: 4G router-ul este fabricat din material de înaltă calitate, durabil pentru folosirea pe termen lung.

2. Suport WiFi Utilizatori: Suport WiFi utilizatorii de până la 16 utilizatori în același timp cu familia ta sau cu prietenii, fără întârziere.

3. Cum să Utilizați Router: Împingeți în jos capacul din spate; Introduceți cartela SIM cu cartela de bază orientată în jos; Conectați portul USB de alimentare pentru a obține WiFi; se Conecteze la WiFi și de a lua on-line; se Conecteze la WiFi și deschide în browser 192.168.1.1 pentru a intra în fundal.Fundal poate modifica numele si parola WiFi pentru a adăuga APN.

4. Vă rugăm să Citiți Înainte de Cumpărare: Înainte de a cumpăra, puteți verifica banda de frecvență în link-ul următor pentru a confirma dacă acesta este potrivit pentru utilizare locală: https://www.frequencycheck.com/countries; următoarele link-uri pot fi interogate pentru banda de frecvență utilizate de catre autoritatile locale: https://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=IRAN; banda de Frecvență link-ul de interogare utilizate de către autoritățile locale operatorii naționali: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Model: H927

Culoare: negru

Material: ABS+metal

H927 (suport: Asia, Africa, Asia de Sud-est)

4G LTE: B1/B3/B5/B8/B34/B38/B39/B40/B41

3G WCDMA: B1/B5/B8

2G GSM/EDEG: B3/B8

H927-UE (suport: Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, Asia de Sud-est)

4G LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28/B38/B40/B41

3G WCDMA: B1/B5/B8

GSM/EDEG: B3/B8

H927-statele UNITE ale americii (suport: America, Australia, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, Asia de Sud-est)

4G LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B28/B66/B38/B40/B41

3G WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8

4G LTE CAT4 150Mbps

Antenă externă port: 4G antena (SMA) 1 (expansiune 2)

Antenă externă port: antena WiFi (SMA) 1 (expansiune 2)

Suport WiFi utilizatori: pana la 16 utilizatori

Transmisie WiFi: 802.11 b/g/n

LAN RJ45 1

Utilizare card SIM

Produs dimensiune: 85 * 80 * 35 mm/3.35 * 3.15 * 1.38 inch

Single brut greutate: 0.3 kg

Cum să utilizați router:

1. Împingeți în jos capacul din spate.

2. Introduceți cartela SIM cu cartela de bază orientată în jos

3. Conectați portul USB de alimentare pentru a obține WiFi

4. Conectați-vă la WiFi și de a lua on-line.

5. Conectați-vă la WiFi și deschide în browser 192.168.1.1 pentru a intra în fundal.Fundal poate modifica numele si parola WiFi pentru a adăuga APN.

Vă rugăm să citiți:

1. Înainte de a cumpăra, puteți verifica banda de frecvență în link-ul următor pentru a confirma dacă acesta este potrivit pentru utilizare locală

https://www.frequencycheck.com/countries

2. Următoarele link-uri pot fi interogate pentru banda de frecvență utilizate de catre autoritatile locale

https://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=IRAN

3. Banda de frecvență link-ul de interogare utilizate de către autoritățile locale operatori naționali

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x 4G Router Wireless

2 x Antena

1 x cablu de Rețea

1 x Ambalaj

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Cursuri-calificare-acreditate.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

  • Origine: China Continentală
  • Pachet: Da
  • funcția: Firewall
  • Wi-Fi Suportate De Frecvență: 2.4 G
  • Max. Rata de Date LAN: 150Mbps
  • Standarde Și Protocoale: Wi-Fi 802.11 n
  • Porturi LAN: 1
  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • Cerere: În aer liber
  • Cu Funcția De Modem: No
  • Tip: Wireless
  • 2.4 G Wi-Fi Rata De Transmisie: 150 Mbps
  • Transmisie Wi-Fi Standard: 802.11 n

Recenzii