Fierbinte
(0 Recenzii)

Incarcator Auto USB Cablu Alimentare aparat de Ras Încărcător Cablu de Înlocuire Cablu Pentru PHILIPS HQ912 HQ914 HQ915 HQ850 de Ras

11.38lei 15.57lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

De Brand nou și de înaltă calitate

De înaltă calitate : aparat de ras electric incarcator este fabricat din materiale de înaltă calitate,de dimensiuni mici si greutate redusa.Bun îndoire încercare de viață și durată lungă de viață.

Încărcare în siguranță linia De încărcare oferă încărcare rapidă pentru Philips OneBlade de Ras,stabil de ieșire cu tensiune și curent,și de a face munca mai eficient.

Ușor de utilizat :Plug and play.Este ușor de transportat atunci când te duci afară,vă puteți conecta telefonul mobil cap de încărcare,calculator,comoara de încărcare,auto incarcator USB și așa mai departe.

Compatibilitate perfecta cablu de alimentare pentru Philips Norelco O Lamă QP6520/30, QP6510/30,QP6510/20 tuns & ras și așa mai departe.(Notă:Acest incarcator cablu nu se potrivește pentru Philips Blade QP2520/30,QP2520/90)

Serviciu atent cablu de încărcare se face de bună calitate și durabile.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Specificatii: Lungime Cablu: aprox. 1 m/39,37 in

Culoare: Negru Pachetul Include: 1 x USB la DC 15V Incarcator Cablu

  • Putere tip: Reîncărcabilă
  • Nume De Brand: coolcells
  • Origine: China Continentală
  • Gen: De sex masculin

Recenzii