Fierbinte
(0 Recenzii)

Ușa Din Față Cununa De 18 Inch Artificiale Lavanda Coroane De Crăciun Decor Nunta Iarna Primavara Vara Toamna Cimișir În Aer Liber

50.21lei 70.72lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

[Cununa caietul de sarcini]: Lavanda ușa coroană diametru: 42 cm/16.54 inch, lavanda flori artificiale, realiste și naturale.

[Durabile ghirlanda verde]: ușa Din față este făcut de lavanda garland, care este fabricat din flocking și PE.Ea are un aspect proaspăt și este potrivit pentru toate anotimpurile, iarna, primăvara, vara și toamna.Plastic ghirlanda de bază este ușor să se mute și durabil.

[În aer liber ghirlanda] plin De viață ghirlanda este un excelent decor pentru Craciun, nunti, petreceri, gradini, decoratiuni de Anul Nou sau de crăciun.

[Interior Ghirlanda]Perfect decor acasă, ușa din față, de perete, de fereastră, bucatarie, semineu, camera de zi, dormitor, restaurant, magazin, birou, hotel, club privat și alte atârnă ghirlande, adăugând fericire și o atmosferă plăcută.

Meșteșug: Semi-manuale și semi-mecanic

Material:Flocking+PE

culoare:Verde + violet

Conținutul Pachetului:

1 x rattan Artificial inel

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Forma: Runda
  • Material: PE

Recenzii