Fierbinte
(0 Recenzii)

18 led-uri Auto de Interior Lumini Ambientale Acrilice Fibra Optica cu Led-uri Colorate Benzi Atmosfera Lampă de Bord Panoul de Usa Jos Decor

305.08lei 610.21lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

20 în 1 18 1 14 1 10 1 6 1 Full Color Streamer Masina Lumini Ambientale RGB 64 Universal Culoare LED-uri de Interior Ascunse Acrilice Benzi Simfonie Atmosfera Lampa

RGB Înseamnă benzi de culoare pot arăta doar o singură culoare

Plin de Culoare Înseamnă benzi de culoare poate arăta amestecat culori sau culori unice

Caracteristici(Diverse culori și moduri poate fi schimbat la vor)

-Full Color Streamer sau RGB de culoare, decora masina ta cu diferite ambianță

-Modul Monocrom

-Respira Modul

-Modul De Gradient

-Modul De Ciclu

-Modul Strobe

-Ritm de muzică Modul

-Modul De Curgere

-Jet de apă Mod de

-Telefon mobil APLICAȚIE de control

Metoda De Operare

moduri:

(1)conexiune Bluetooth pentru telefon mobil APLICAȚIE de control

Modul de Lumină

1) Active efecte de sunet: LED-uri sub masina luminozitate sistemul este echipat cu senzori de sunet care permit lumini cu LED-uri sincronizate cu ritmul muzical.LED-ul de muzică de striptease cum urmează ritmul și reglează flicker să se adapteze la puterea de sunet.

2) muzical decor.Kit conceput pentru a fi simplu, cu toate acestea, de asemenea, oferă eleganță în interiorul mașinii atunci când de conducere pe timp de noapte sau bucurându-se de muzică.Și pentru că nu are senzor de sunet, masina luminozitate scăzută sistem este sincronizat cu ritmul muzicii.

3) modul de Somn - lumina Led-uri va avea modul sleep.Acest modul poate schimba în mod automat întuneric luminozitatea pentru a oferi o atmosferă bună de somn.

4) Luminozitate ajustare a temperaturii de Culoare: LED-ul este echipat cu luminozitatea, temperatura de culoare modul de reglare.Atunci când simți că lumina este întuneric, puteți utiliza acest modul pentru a modifica luminozitatea.

Instalare:

1. Descărca aplicația prin codul QR de pe principalele cutie de control în primul rând, de control modul de lumină printr-o conexiune Bluetooth.Acest produs include 1 principal cutie de control ,4 sub control box.Controlerul principal de putere se conecteze la Acc Siguranță, Sub controler de putere se conectează la 12V Putere Constantă

2. Controlerul principal pot lucra individual, Sub controller nu poate funcționa dacă nu controler principal sau principal nici o putere de pe.deci, dacă doriți să testați Sub-controller, trebuie să țină controlerul Principal 12V alimentat, apoi de alimentare de 12V pentru Sub-controller pentru a testa.

3. Pentru că de mașină de curent de protecție, vă rog, așteptați 2-3 secunde dupa produse pornit, apoi toate luminile vor fi pe.

4. Înainte de instalare, vă rugăm să verificați toate elementele de cantități și a finalizat testul kit cu alimentare de 12V (vă sugerăm Baterie de Mașină) și instalați-l pe masina dupa care confirmă că toate produsele functioneaza normal.Dacă aceasta nu funcționează în mod corespunzător, după instalarea pe masina, nu e produsele noastre problema.Vă rugăm să verificați linia de alimentare sau alte probleme.Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați

Pachetul include

- Tip de element : 6 în 1 ( 6 Buc benzi cu LED-uri(75cm/4 + 100cm/1 + 25cm/1) + 1*controler Principal modul + 4*Sub-modul controler)

- Tip de element : 10 în 1 ( 6 Buc LED strip(75cm/4 + 100cm/1 + 25cm/1) + 4*Ambient(picior) lumini + 1*controler Principal modul + 4*Sub-modul controler)

- Tip de element : 14 în 1 ( 6 Buc LED Strip(75cm/4 + 100cm/1 + 25cm/1) + 4*Ambient(picior) lumini + 4*Depozitare lumini+ 1*controler Principal modul + 4*Sub-modul controler)

- Tip de element : 18 în 1 ( 6 Buc LED Strip(75cm/4 + 100cm/1 + 25cm/1) + 4*Ambient(picior) lumini + 4*Mâner lumini+ 4*Depozitare lumini+ 1*controler Principal modul + 4*Sub-modul controler)

- Tip de element : 20 în 1 ( 8 Buc LED Strip(75cm/6 + 100cm/1 + 25cm/1) + 4*Ambient(picior) lumini + 4*Mâner lumini+ 4*Depozitare lumini+ 1*controler Principal modul + 4*Sub-modul controler)

  • Exterior / Interior: luminile de interior
  • Tensiune: 12V
  • Caracteristici Speciale: Masina De Lumină Ambientală
  • Articol Greutate: 0.85kg
  • Super Caracteristici 1: APP de Control Bluetooth
  • Culoare: RGB / Plin de Culoare Streamer
  • Potrivit model de masina: TOATE / Universal
  • Durata de viata: 60000 ore
  • Articol Diametru: 100cm
  • Tip De Material: acrilice led
  • Dimensiune: 70cm, 1pcs100cm+4pcs 75cm+1pcs 25cm
  • Nume De Brand: TPYCBX
  • Origine: China Continentală
  • rezistent la apa: IP 67
  • Tip De Element: Atmosfera Lampa
  • Numele Modelului: TPY12

Recenzii