Fierbinte
(0 Recenzii)

Pat Camion Corturi Pentru Camping Durabil În Aer Liber Camion Masina Cort Portabil Camion De Pat Cort Pentru Camping În Aer Liber Drumeții Și Pescuit

842.66lei 2 277.50lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Cu materiale de înaltă calitate și măiestria fine, camping cort este durabil, rezistente la uzura, splash-dovada și rezistent la apa.Cortul s-a privat de nuanțe, astfel încât să puteți dormi la usurinta.Nu trebuie să cheltuiți mai mult timp instalarea cortului, pentru că nu are instrucțiuni clare, și puteți să-l instalați într-un timp scurt.Este ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Nume: Camion Cort

Dimensiune: aproximativ (200-55)x170x170(150)cm/78.74*66.93*19.69 în

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Externe cont/cont intern: 210D Oxford pânză

Pânză de bază: PE pânză

Cort pol: fibra de pol

Material: baghetă de sticlă +210D pânză de fibre

Culoare: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1x Cort

1 x Tijă de Fixare

1x Sac de Ambalare

1x Manual

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excelent Splash-dovada de Performanță: cort de camping este realizata din 210D poliester Oxford material, splash-dovada de acoperire, nu este nevoie să instalați o suplimentare de marchiza de a realiza cantitatea și rezistență la apă.Există un splash-dovada strat în partea de jos a cortului pentru a păstra apa de ploaie să pătrundă în.Acesta poate fi plasat pe un pat gonflabil, iar spațiul interior este păstrată curată și uscată, în orice moment.

2.Păstrați Curat: murdăria nu va intra în cort, pentru că camping cort este cusut pe podea.Interiorul cortului va fi curat.

3.Cu Privat Nuante: camping cort permite să dormi la usurinta, deoarece plasă de uși și ferestre sunt echipate cu privat nuante.

4.Durabile, și Convenabil de: camping cortul este fabricat din excelentă tear-proof material de calitate, care este durabil.Proiectarea de felinar cârlige și stocare internă saci va spori noapte de neuitat.Este convenabil pentru tine.

5.După-vânzare de Servicii: oferim cele mai bune produse de calitate și cele mai bune servicii.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați și vă vom oferi o varietate de soluții pentru tine de a alege de la.

  • Origine: China Continentală

Recenzii