Fierbinte
(0 Recenzii)

Muzica USB Combo AM / FM Analogic Tuning de vinil placă turnantă BT și-a Construit în Difuzoare Stereo vintage record player

782.76lei 832.73lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Prietene, bine ai venit la magazinul nostru, dacă aveți nevoie de alte modele de acest produs, vă rugăm să contactați-mă whatsapp+ 8618684585654, voi trimite link produs pentru tine de a cumpăra!

Despre noi

Despre noi

Suntem un producător specializat în realizarea de Produse Audio de peste 25 de ani.Avem o gama larga de produse, cum ar fi Fonograf placă turnantă, lemn Retro music center, Micro Sistem, Portabile, aparate de Radio, un Radio cu Ceas Deșteptător, DAB+Radio, Casetofon Player, Juke box, Boombox, Soundbar, Albastru-dinte difuzoare si etc, cu o bogată experiență R&D ingineri și a calificat echipa QA, putem oferi clienților noștri mai bine OEM & ODM de servicii, produsele noastre au fost vândute în mai multe țări, cu atât marile lanțuri de magazine, cum ar fi Bestbuy, Target, Walmart, QVC, GPX, Lidl, Aldi, Tchibo, Carrerfour, Tesco și unele clienților de Brand, cum ar fi Marley, GEM, Ascuțit, Muzica, Roadstar, TDK, TEAC.Produsul nostru au luat ISO9001,UL,ETL,CE,CB,GS,ASA,PSE,3C,EK,TISI certificari pentru a satisface cerințele diferite zone de piață.

Întreprinderea de onoare

Partener de cooperare

Prin mai mult de 25 de ani de dezvoltare, Lidan-a stabilit pe termen lung și o bună relație de cooperare cu numeroase branduri de renume în țară și în străinătate, și a devenit furnizor de OEM si ODM de multe top 500 de întreprinderi din lume, cum ar fi Wal-Mart, Tesco, Carrefour, lidl, Tchibo, etc. sunt noastre de cooperare pe termen lung cu clienții.

Descriere Produs

Detalii parametri

Descriere Produs

Brand de produs

Leetac

Numele Produsului

vintage record player

Model

E-6154

Culoare

Negru

Tensiune nominală

100V-240V

Frecvența nominală

50 Hz

Dimensiune produs

338x357x165mm

Funcția produsului

AM/ FM Analogic Tuning Digital de Citire CD-MP3Turntable w/UFD MP3 Înregistrare și UFD MP3/WMAPlayback, Albastru-dinte și-a Construit în Difuzoare Stereo

Descriere detaliată

1, Fonograful Platan: Plin dimensiune 3 viteza (331/3;45; 78 rpm) placă turnantă w/oprire automată:RIAÀ Equalizer2. Radió: Analog tuning cu citire digitală AM/FM:3. Redare CD: tip Sertar CD;Compatibil cu Presate CD, CD-R, CD-RW în CD-DA/MP3/WMA format;4, mass-Media Digitale de Redare: MP3, WMA redare de pe USB Flash Disk;5, Audio/Acustic: Built-in 2x gamă completă difuzor;6, Conectivitate Wireless: Albastru-dinte conexiune wireless;7, Panou de Control / de Interfață de Operare: Volum/ tuning butoane, etc;8,Control de la Distanță(TBA);9.IN/OUT Terminale

Aplicabile Faptei

Casa de cafea

Acasă

BAR

Restaurant

Hotel

KTV

FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Q:Sunt o societate comercială sau o fabrica?

A: Suntem un CE,FCC,ROHS aprobat fabricarea.

Q:Ce este MOQ?

O:500pcs,dar am putea accepta câteva cantitatea de comandă de probă.

Q:Pot cumpara mostre plasarea de comenzi?

A:Yes.Please căzut liber să ne contactați.

Q:Cum pot obține bunurile mele?

O:În termen de comerț de FOB,de obicei, putem livra mărfurile în portul de destinație în țara dumneavoastră de mare.Noastre de transport maritim agenția vă va contacta pentru a ridica marfa de la sosire.

Q:Ce timp de plumb?

A:depinde de cantitatea de comandă și sezonul de comandă.De obicei, putem livra în termen de 35-40 de zile pentru cantități mici,și aproximativ 45 de zile pentru cantități mari.

Q:Despre garanție?

O:1 an.

  • Putere De Ieșire: 2x 2.0 W
  • radio: Analog tuning cu citire digitală AM/FM
  • Numărul De Model: E-6154 a2
  • Alimentarea: AC
  • Audio / Acustic: Built-in 2x gamă completă de boxe
  • Redare CD: 32 programabile piese/melodii pentru CD/MP3
  • Numele produsului: vinil placă turnantă
  • Locul De Origine: Guangdong, China
  • Privat Mucegai: NO
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Vieruodis, Leetac
  • Placă turnantă: Full size 3 viteza (331/3; 45; 78 rpm) placă turnantă
  • Categorie produs: Platan USB Muzica Combo

Recenzii