Fierbinte
(0 Recenzii)

Multifunctional roata de rezerva Geanta Auto Camion Vehicul Off-road rezistent la apa roata de rezerva Sac de Gunoi Pentru Camioane, Suv-uri RVs

1 240.71lei 2 481.42lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

1. Realizate din 600D Oxford pânză și Teslin material de plasă, cu o puternica rezistenta la intemperii si durabilitate de lungă durată.

2. Ochiurilor de plasă buzunare pe trei laturi găzdui obiecte mici de depozitare.Curele reglabile sunt pentru a se adapta anvelope, și ușor de utilizat fermoare ajuta să deschideți roata de rezervă instrument sac de depozitare rapid și fără probleme.

3. Roata de rezervă sac de gunoi ar putea potrivi cele mai multe dintre mașinile dimensiuni.Ușor pentru a atașa geanta pentru roata de rezervă.

4. Îl puteți folosi pentru a stoca lemne, gunoi, instrumente, cargo, off-road recuperare de viteze, si toate!

Caietul de sarcini:

Nume: verde roata de rezerva geanta

Dimensiune: aproximativ 22*24*8 inch/55*60*20cm

Material: 600D Oxford pânză + Teslin ochiurilor de plasă

Culoare: Verde

Ambalare: sac PP

Greutate: aproximativ 1,35 kg

Lista De Produse:

Sac de depozitare*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistent la apă și Puternică: a Făcut de înaltă calitate 600D oxford pânză și Teslin, plasă de puternic și durabil.Cu strat impermeabil pe interior de off-road saci de gunoi, nu este nevoie să vă faceți griji despre conducere în zilele ploioase.

2.Fixare simplă: curea design ține punga strâns atașat.Se atașează cu ușurință la cele mai externe montate anvelope de rezervă și tailgates, și oferă un loc sigur pentru gunoi sau traseu provizii, fără a deteriora vehiculul dumneavoastră.

3.Ochiurilor de plasă de Buzunar si Fermoar Design: ochiurilor De plasă de buzunar de design face mai convenabil pentru tine pentru a stoca unele obiecte mici.Și ușor-sa-utilizare fermoare ajuta să deschideți roata de rezervă instrument sac de depozitare rapid și fără probleme.

4.Compatibil cu: roata De rezervă sac de gunoi pentru exterior este universal se potrivesc perfect Wranglers, Jeep-uri, camioane, Rulote, Suv-uri, masini sau alte vehicule off-road, și mai mult.

5.Spațiu mare: puteți pune truse de instrumente, de recuperare de viteze, reparații de instrumente, sau alte instrumente în roata de rezervă de sac pentru a crește capacitatea de stocare și aduce o mare experiență a călătoriei.

  • Origine: China Continentală

Recenzii