Fierbinte
(0 Recenzii)

Sudor Plastic 2-în-1 de Sudura Plastic Trusa cu ciocan de Lipit Sfaturi de Control al Temperaturii de Lipit Pistol de Bara de protecție Auto, Instrumentul de Reparare

614.18lei 1 228.40lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

3 TIPURI DE FIER SFATURI ... Unul Mare Sudor sfaturi Și Unul Mic sudor sfaturi, Mai multe Opțiuni Pentru Repararea Meserii Diy Și Profesională din material Plastic Reparații,În Plus, există Un Vârf de Lipit Este Inclus Pentru a Permite 2 In 1 de Reparații.Puteți Să-L Utilizați Pentru A Repara Electronice.

2-VITEZA REGLABILA de TEMPERATURA si INDICATOR --Temperatură Înaltă 100w/1076f , Temperatură Scăzută 60w/896f Pentru Rapid Sau Lent de Încălzire în Funcție De Diferite Repararea Materialului.Și nu Există Un Indicator Pe Sudor Plastic, ESTE Ușor Pentru a Confirma e Cald Sau Nu, în Cazul În care Te Doare.

Ușor De Utilizat-Curățați Suprafața Și Alege Corespunzătoare Tije Și Sfaturi, Ne Ciocan De Lipit Caracteristici Avansate De Încălzire Din Ceramică De Bază Să Se Încălzească Pentru A Ajunge La Temperatura Dorită Rapid În Jurul Valorii De 30 De Secunde, Și Vine Cu 100 De Plastic Vergele De Sudare, De Căldură Până La Arma De Sudare Și Să Aștepte, Apoi Lipiți Reparatii.

CUSTOMER SERVICE-Plastic Kit de Reparare Este Susținută De O Substanțială Garanție de 3 Ani Și Complete de Asistență pentru Clienți.Dacă Aveți Orice Problemă Cu Acest Produs Vă Rugăm Să Nu Ezitați Să Ne Contactați.Noi Nu Vă Va Dezamăgi.

Caracteristici:

Profesionale, de mediu și de încredere.

Placat cu țevi din oțel inoxidabil și vârf plat, cu suprafața tratament antioxidant, anti rugina.

Ciocanul de lipit, are proprietati anti-alunecare mâner, performanță stabilă, bine distribuite de căldură și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Pe scară largă se aplică în diverse ocazii, cum ar fi site-ul de construcție, hidroenergie, instalarea, utilizarea acasă, spital, magazin de întreținere etc.

De asemenea, poate fi folosit pentru produse din piele pentru a realiza îndepărtarea ridurilor.

★★★Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 220V/110V

Putere: 100W

Material: otel Inoxidabil si plastic

Dimensiuni: Lungime: 230mm/9.06 inch

Culoare: Auriu&negru

PP

Principala materie primă este PP după temperatură înaltă, de topire benzi sunt extrudate, suprafață mare luminozitate, culoare uniformă; Acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, non-toxice; folosit în Principal pentru sudura PP foaie, de producție, de fabricație, accesorii de sudare și recipiente din plastic pentru plastic curea de produse.Și viteza de sudare, firma de sudură, sudare puternic.

Culoare: negru/alb

Caietul de sarcini: 2.0*5.0*200mm

PP se aplică:

Aplicație tipică industria de Automobile (folosit în special cu metal aditivi: PP fender, conducta de aerisire, ventilator, etc.), hardware (masina de spalat vase usa garnitura, conducta de aerisire, mașină de spălat mașină de cadru și acoperă, frigider ușă de linie), produse de consum (gazon si gradina echipamente, cum ar fi mașini de tuns iarba și aspersoare, etc.).

PE

PE (PE) electrod: utilizate în principal PE materii prime după temperatură înaltă de topire, extrudare, și a făcut din bandă de material, suprafața luminozitatea este mare, de culoare uniformitate; Acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, non-toxice; folosit în Principal pentru PE foaie de metal de sudură, rezervor de producție, producția de țevi, sudare recipiente de plastic și necesare benzi de plastic., puternic și durabil de sudare.Culoare-alb sau alb.

Culoare alb

Caietul de sarcini: 2.0*5.0*200mm

PE se aplică pentru:

Film de produse, de diferite dimensiuni de container gol, necesitatile de zi cu zi și de țevi industriale, ambalaje pentru material curea și curea de ligatura, frânghie, ochiurilor de plasă și din fibre țesute, fire și cabluri, etc.

Plastic ABS

Utilizate în principal ABS materii prime după temperatură înaltă de topire, extrudare, și a făcut din bandă de material, suprafața luminozitatea este mare, de culoare uniformitate; Acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, non-toxice; folosit în Principal pentru ABS placă de sudare, rezervor de producție, a conductei de producție, Sudura plastic containere necesare pentru benzi din material plastic produse.Și viteza de sudare este rapid, sudare este puternic, sudare este puternic, culoarea sa este galben sau culori reale.

Potrivit culoarea este împărțit în: bej

Caietul de sarcini: 2.0*5.0*200mm

ABS plastic Potrivit pentru:

Rășină ABS Cele mai mari aplicații sunt automobile, aparate electronice și materiale de construcții.Utilizate în industria de automobile, inclusiv tablouri de bord auto, exterior caroserie, interior panou ornamental, volan, panoul de izolate fonic, încuietori pentru uși, bara de protectie, conducta de ventilație și așa mai departe.În termeni de aparate electrice, acestea sunt utilizate pe scară largă în frigidere, televizoare, mașini de spălat, aparate de aer conditionat, calculatoare, copiatoare, electronice și electrocasnice.Materiale de constructii, ABS conducte, ABS, obiecte sanitare, ABS, bord decorative este utilizat pe scară largă în industria materialelor de constructii.

PVC

Din PVC din material plastic de sudare tija: în principal din PVC utilizate materii prime la temperaturi ridicate, extrudat de topire benzi, suprafață mare luminozitate, culoare uniformă; Acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, non-toxice; folosit în Principal pentru PVC foaie de sudare, de producție, de fabricație, accesorii de sudare, recipiente de plastic și benzi din material plastic.Și viteza de sudare, sudare, puternic, durabil.

Culoare: gri inchis

  • Putere De Ieșire: 100
  • Nume De Brand: XMSJ
  • Origine: China Continentală
  • Intrare Voltagle: 110/220

Recenzii