Fierbinte
(0 Recenzii)

Wifi Garaj Usa Comutator Diy Tuya Nameuniversal Mini Modul Nou De Control Vocal Prin Intermediul Alexa Google Acasa Inteligent

132.22lei 165.27lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Wifi Garaj Usa Comutator Diy Tuya Nameuniversal Mini Modul Nou De Control Vocal Prin Intermediul Alexa Google Acasa Inteligent

Descriere:

Nume Produs:Universal Inteligent Deschizător De Uși De Garaj

Putere de Intrare:5Vdc 1A prin portul USB

Temperatura de lucru:-10℃ la 55℃

De lucru Umiditate:10%-90%(Fără condens)

Tehnologia Wireless:WI-FI 802.11 b/g/n

Dimensiune:87*57*18mm

Net Greutate:140g

Caietul de sarcini:

1.Noua Versiune de Actualizare Fără Cabluri Necesare:Nou actualizat în prima generație și direct rezolve problema cu complex de cabluri,nu mai este nevoie pentru a cere ajutor de la un electrician profesionist cu extra cost;Utilizarea cu smart senzor de usa ca o cuprinzătoare kit pentru extrem de simplu de control de la casa ta de usa garaj și finaliza instalarea pentru condiții normale de utilizare în câteva minute.

2.Compatibil cu Tuya Inteligent APP:Wireless monitor ușa de garaj prin intermediul telefoanelor inteligente în Viață Inteligentă APP,închide și deschide cu stabilirea de sincronizare și închide/deschide memento prezentate,împreună cu alarmă atunci când ușa este deschisă pentru un timp.

3.Smart Control Vocal prin intermediul Alexa si Google Acasa:Automatiza usa de garaj cu o simplă comandă vocală, cu Alexa si Google Acasă pentru a elibera mâinile tale,chiar si cu parola setata pentru Google Asistent pentru un plus de securitate, dacă este necesar.

4.Pe scară largă Compatibil cu Nici un Accesoriu Necesar:Compatibil cu mai multe branduri importante de garaj ușă openers decât prima generație,chiar și pentru compatibilitatea cu materialul alee slide poarta motor, special pentru comune motor cu galben și violet buton,cu nici un accesoriu suplimentar necesar, la toate.

5.Manual ON/OFF de Control cu RF de la Distanță:După decojit RF controler de la distanță pentru casa ta, usi garaj cu motor,puteți controla cu APLICAȚIA și ON/OFF de la distanță, fără nici o interferență.DIY instalare în câteva minute cu nici cabluri, la toate.Cota de dispozitiv dispozitiv pentru membrii de familie pentru a controla dispozitivul inteligent împreună.

Notă:Asigurați-vă că deschizator de-a o învăța sau pe butonul switch-uri DIP,vă rugăm să confirmați sale de compatibilitate și incompatibilitate înainte de cumpărare.

Pachetul Inclus:

Inteligent De Deschidere A Garajului * 1

Wireless Senzor De Ușă * 1

Cablu de Alimentare USB * 1

5V d.c.USB Adaptor de Alimentare* 1(SUA modulul)

Autocolant * 4

Manual De Utilizare * 1

Note:

1.Q:există vreo accesorii necesare pentru operatorul să lucreze cu motor cu buton galben?

A:Nu,aceasta este noua generație conceput pentru rulare alee slide poarta motor cu nici un accesoriu necesar pentru controlul normal.

2.Q:Va ușa de garaj controler de lucru în mod normal, fără cabluri?

A:Da,acest lucru este nou proiectat versiunea cu nr de cabluri pentru kit-ul cu senzor de usa incluse,și nu aveți nevoie pentru a cere ajutor de la un electrician profesionist.

3.Q:Cum pot confirma compatibilitatea acesteia cu casa mea de motor?

O:Motive

  • caracteristică 1: Controler Wireless Deschizator NameUniversal Diy
  • caracteristică 2: WiFi Garaj Usa Comutator Tuya
  • Sprijin Rapid de transport maritim: Suport Cu Amănuntul
  • Suport Dropshipping: Sprijin En-Gros
  • caracteristică 3: Smart Senzor De Usa Deschizător Kit Mini Modul
  • Origine: China Continentală
  • Greutate netă: 140g
  • Numele produsului: Universal Inteligent Deschizător De Uși De Garaj
  • Numărul De Model: -1
  • temperatura de lucru: -10℃ la 55℃
  • Dimensiune: 87x57x18mm
  • De lucru umiditate: 10 -90(Fara condens)
  • Tehnologia Wireless: WI-FI 802.11 b/g/n
  • Putere De Intrare: 5Vdc 1A prin portul USB

Recenzii