Fierbinte
(0 Recenzii)

Lumini solare de Gradina Lumini Solare de Gradina Flori LED-uri Alimentate Solar a Crescut Lumini de Simulare de Flori Solare Decorative Lumini în aer liber

517.49lei 1 035.02lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

O lumina solara, 6 cap șampanie rose formă de lumină, este condus de simulare la sol de grădină plug lumini, impermeabil și rezistent, poate fi folosit ca aer liber lumini solare de gradina.

Caracteristici:

1. Realizate din sârmă de înaltă calitate, super-flexibil și durabil.Oferindu-vă libertatea de a indoi orice stil doriți.

2. O mare capacitate pentru a stoca mai mult lumina soarelui, s poate lucra pentru aproximativ 8-10 ore după o încărcare completă.

3. Alimentat de energia solară, la nici un cost suplimentar, ecologic, și economisește bani.

Caietul de sarcini:

Nume:Lumini Solare De Gradina

Material: pânză de mătase + tub din oțel inoxidabil

Inaltime: aproximativ 80cm/31.4 în

Panou Solar: 52*52MM 2V120MA siliciu policristalin

Baterie: 1.2 V AAA600Mah NiMH baterie

Lista De Ambalare:

1*Gradina Lumini Solare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Proiectat cu atenție: Am actualizat, de asemenea, mai larg panou solar pentru a converti lumina soarelui mai rapid și mai eficient sub cer înnorat.Petale, frunze și muguri de această Lumini Solare de Gradina au fost atent proiectate pentru a simula flori.Uimitoare lumina în aer liber, solar, grădină post lumina adaugă vibrația pentru gradina ta.

2.Rezistent la decolorare Material: pol și frunze de aceasta Gradina Lumini Solare de iluminat sunt compuse de robust, de înaltă calitate de sârmă.permițându-vă să se aplece orice stil doriți.Curtea ta va fi automat iluminate de lumina solara in aer liber ca ei percep timpul zilei.

3.Spatiu de Depozitare adecvat: Această Grădină de Trandafiri lumina Solara este o mare capacitate pentru a stoca mai mult soare, prin urmare, această lumină solară în aer liber de decorare poate lucra pentru aproximativ 8-10 ore după o încărcare completă.Deoarece este rezistent la apa, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea acestuia în condiții meteorologice nefavorabile; acesta va funcționa în continuare și este ideal pentru alei, terase, gradini, și punți.

4.Ușor de utilizat: Nu fire sau alte instrumente sunt necesare, doar plug Lumini Solare de Grădină în aer liber în sol și sunteți gata să meargă.Lumini solare de Grădină în aer liber este alimentat de energia solară, la nici un cost suplimentar, care este ecologic și economisește bani.

5.Buna Alegere Cadou: Aceste minunate Lumini de Gradina Solar rezistent la apa sunt adecvate pentru diverse evenimente, sărbători, sau părți, aducându-vă mai multă plăcere și distracție.Este cadoul perfect pentru cei dragi și de prieteni.

  • Origine: China Continentală
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Certificare: Nici unul

Recenzii