Fierbinte
(0 Recenzii)

Macrame Hamac Net Jucării de Stocare Boho Decor pentru Copii Animale de Pluș Jucării Hamac Net Organiza Depozitare Jucarii Moale Bohemia Ro G7O0

22.10lei 35.06lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Denumire produs:jucarie hamac

Culoare:ca imagine arată

Material:bumbac coarda

Dimensiune:100x100x120cm/39.4x39.4x47.2inch

Pachetul include:

1 buc jucarie hamac

Sfaturi Cald:

1.Din cauza luminii și monitorizează efect, culorile pot fi ușor diferența.

2.Vă rugăm să permiteți ușor dimensiunea erorilor datorate manuală de măsurare.Vă mulțumesc pentru a înțelege!

3.1 mm=0.039 inch.

Caracteristică:

1.animal de pluș idei de depozitare:Tot ce trebuie să faceți este de a aranja noastre de depozitare plase în colțurile camerei pentru a le oferi spațiu de stocare suplimentar.Depozitarea hamac arată bine și economisește spațiu.

2.Nu este Ușor Să Cadă: jucăria hamace este fabricat din bumbac de înaltă calitate cordssturdy și durabil.Inele metalice sunt acoperite de bumbac funii, în timp ce aceeași culoare ca de bumbac net, frumoasă și de durată.Cu cârlige de perete instalat în perete ferm, nu e ușor să cazi.

3.Ușor de instalat: Un pachet complet de un animal de pluș hamac și cârlige de perete fără accesorii suplimentare necesare.Noastre de mare capacitate copilul hamac se întinde până la 5,5 metri, așa pur și simplu aveți nevoie pentru a găsi un loc și muntele tău animal de pluș organizator pe perete colț.Cu șurub-în cârlige sunt securer și mai rezistentă decât adeziv cârlige pentru a evita net a cădea și de a păstra copii în siguranță.

4.Stabil și solid: jucărie de pluș de stocare net este facut din cele mai bune materiale și elaborarea de tehnici decât alte obișnuit de depozitare plase, creșterea capacității portante.Materialele au fost testate pentru protecția mediului, ceea ce le face alegerea perfecta pentru eco-friendly entuziaști.

5.Capacitate mare: Nostru animal de pluș de stocare se poate extinde până la 39.4x39.4x47.2inch, cu 20LB limita de greutate poate deține cele mai multe animale de pluș și alte jucării pentru copii.Se poate economisi spațiu, și de a face uz pe deplin de colț pozițiile.

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

  • Uz General: Mobilier De Exterior
  • Numărul De Model: HOM4494
  • Origine: China Continentală
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Tip: Hamac Curele & Curele
  • Dimensiune: None

Recenzii