Fierbinte
(0 Recenzii)

Blat mașină de spălat Vase, Portabil, mașină de spălat Vase 6.8 L Capacitate, cu 7 Programe, 360° Spray, 140-160 ° c Aer Cald Funcția de Uscare, Alb

10 229.35lei 13 284.89lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[ Flip Top & Anti-Scurgere Design ]: Comparativ cu alte deschidere laterală mașini de spălat vase de alte marci, Weceleh blat mașină de spălat vase adopte flip top design și producție integrate cu tehnologie fără sudură structura internă.Prin urmare, nu există nici să vă faceți griji despre scurgeri de apă în timpul procesului de spălare sau scoaterea tablewares.

[Mai Științifică Instalare ]: Weceleh Flip Top mașină de spălat vase este echipată cu un robinet deviator set care a castigat\'t afectează utilizarea normală de la robinet de bucătărie. 2 metode de instalare sunt suportate, potrivit pentru cele mai multe robinete.Mai științifică instalare poate asigura o sursă de apă curată pentru curățare tacamuri.Puteți urmări instrucțiuni de instalare, dacă întâmpinați probleme, doar sa ne contactati, Weceleh echipa de client service va oferi cuprinzătoare de ajutor în timp.

[ Design Compact dar de Mare Capacitate ]: Weceleh compact masina de spalat vase poate spala la 30+ elemente, se poate conține : farfurie*4, deep dish*3, cupa*3, cupa de sticla*3, castron mic*4, furculita*4, lingura*4, cutit de masa*4 ( doar sugerează configurația.Puteți potrivi în mod liber în funcție de propriile nevoi).În același timp, Weceleh masina de spalat vase este un design compact: 16.9" x 16.5" x 16.9" (W×D×H) | Greutate: 25.35 lbs | nivel de Zgomot: 55dB.

[ 10 Scena Programe ]:Weceleh multifunctional mașină de spălat vase include: FRUCTE, CARNE, NORMAIL, INTENSEIVE, RAPIDĂ, ECHO, IGIENA, ASANARE, LUMINA, PRE-CLĂTIRE 10 programe pentru a satisface nevoile dvs. în diferite scenarii de utilizare.Un plus pentru modul MAGAZIN oferă 72h ventilate de stocare pentru a preveni mirosurile neplăcute și să păstreze feluri de mâncare curate (când modul, acesta va consuma putere, puteți activa acest mod activat sau dezactivat manual).

[ Specific de Fructe se Spală ]: Weceleh mașină de spălat vase conține un coș cu fructe, astfel încât fructele și legumele pot fi curățate, gata de a servi direct din masina de spalat vase.Prin modul de fructe, puteți să vă bucurați de fructe pentru a curăța fructele bine.

[ Condiții de siguranță și fără Griji de Operare ]: Weceleh mașină de spălat vase în condiții de siguranță conține control tactil ușor și Intuitiv LED Digital Display.Blocare pentru copii și Scurgeri de Protecție vă oferă un seif și o experiență lipsită de griji.Echipata cu transparent fereastră mare de sticlă, puteți observa în timp real a stării de funcționare a mașinii.

[ Economisi Apa si Energie ]: Weceleh ECO masina de spalat vase poate curăța feluri de mâncare, cu mai puțină apă și energie.Se consumă doar 3.8-8L de apă per spălare (spălare normală programe, 15L necesare în fructe și carne mode), doar 1/3 la 1/2 apă necesară compararea pentru spălarea mâinilor sau altă marcă de mașină de spălat vase, în același timp, nu numai cosumes 0.35 kilowați-oră pe an, ceea ce face Weceleh mașină de spălat vase fii eco-friendly mașină.

  • Tensiune (V): 6V
  • Modul De Spălat: De Injecție De Tip
  • Materialul Carcasei: plastic
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Putere (W): 1w
  • Max. Consumul De Apă: De maximum 12 litri

Recenzii